Glamour voorspelt: Marianne wordt dé nieuwe horrorserie van Netflix

De trailer jaagt je de stuipen op het lijf

marianne-horror-serie-netflix
Marianne

Netflix scoorde de afgelopen tijd flink met internationale series. Denk aan het Spaanse La Casa de Papel, de Italiaanse Baby, de Franse The Missing en de Nederlandse Undercover. Er verschijnt binnenkort een nieuwkomer in dit rijtje, rechtstreeks uit Frankrijk. Er is een nieuwe horrorserie op komst, genaamd Marianne.

Nieuwe veelbelovende Franse horrorserie Marianne

De serie gaat over Emma, die als kind al nachtmerries had over een heks Marianne. Ze schrijft alles wat er in de dromen gebeurt op in een reeks boeken. Op een gegeven moment blijken die gruwelijke gebeurtenissen werkelijkheid te worden en blijkt de heks ook echt te bestaan. En Marianne krijgt altijd wat ze wil.

De eerste beelden
Mocht je nog rustig willen slapen vannacht, denk dan vooral twee keer na voordat je de trailer bekijkt. We voorspellen dat Netflix met Marianne weer een bingewatch-hit te pakken heeft. We hoeven niet al te lang te wachten voordat het eerste seizoen van de serie online staat. Marianne verschijnt op 13 september op Netflix. Bekijk hieronder de trailer, als je durft.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder