Morgan vertelt voor het eerst over Rodanya's zwangerschap

"De geruchten zijn niet waar"

morgan-temptation-island-youtube
YouTube

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

We weten nu al een aantal weken dat Temptation Island-deelnemer Rodanya zwanger is van haar eerste kindje. Ze wist het nieuws flink uit te melken op YouTube en Instagram. Bij wie het bijzonder stil bleef, is de vader van de baby: Rodanya's ex Morgan. Hij vertelt nu voor het eerst over Rodanya's zwangerschap in een nieuwe video.

Temptations Morgan vertelt in video dat hij vader wordt

Morgan heeft sinds kort zijn eigen YouTube-kanaal Morgan Cyriel. Gisteren plaatste hij zijn tweede video met de titel "Word ik nou echt vader?" In een Q&A beantwoordt hij vragen die fans hem stelden via Instagram. De vraag over of hij vader wordt en wat hij daarvan vindt komt uiteraard ook aan bod.

"Ja ik word vader," vertelt Morgan. "Ik krijg samen met Rodanya een klein kindje, een jongetje. Dat zie ik echt als een blessing. Het is iets supermoois, natuurlijk."

Wat is waar?
Dit staat in contrast met wat Rodanya over hem zei. Volgens haar wil Morgan helemaal niets met de baby te maken hebben. Morgan reageert op die beschuldiging: "Er zijn allemaal geruchten rondgegaan dat ik niets te maken zou willen hebben met de kleine. Dat is totaal niet waar. Ik moest het even laten bezinken. Het nieuws kwam onverwacht. Maar het is nooit zo geweest dat ik er niets mee te maken zou willen hebben."

De reden
De oud-Temptation deelnemer legt uit waarom hij tot nu toe gezwegen heeft. "De reden dat ik niets heb gezegd is gewoon puur omdat ik dit soort dingen niets voor social media vind. Sommige dingen moet je gewoon privé houden." Hij gaat verder: "De kleine heeft er niet voor gekozen om blootgesteld te worden aan social media. Om overspoeld te worden met speculaties en meningen van mensen. Daarom houd ik dat het liefst uit social media."

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder