Nienke Plas krijgt haar eigen realityshow

Ook Frenky-Dean is te zien

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nienke Plas vlogt, presenteert, zingt schrijft columns en is comedian. Binnenkort is ze ook nog eens realityster. Geen zorgen, we zien haar niet in het nieuwe seizoen Temptation Island VIPS. Nienke krijgt haar eigen realityprogramma op RTL 5.

Nienke plas in nieuwe realityprogramma van RTL 5

In de nieuwe show wordt Nienke gefilmd in het dagelijks leven, terwijl ze haar bruiloft plant. Ze is verloofd met haar manager Resley Stjeward, met wie ze een zoontje Frenky-Dean heeft.

Nu is Nienke wel gewend om haar dagelijks leven te filmen. Toch vond ze het 'best even gek' om áltijd camera's om zich heen te hebben, zo vertelt ze aan het AD. "Het was wel even wennen," aldus Nienke. "Dan denk je: oh, jullie zijn hier ook!"

Weddingplanning
In de realityserie gaan we een nieuwe kant van de YouTuber zien. "In mijn vlogs deel ik heel veel over wat ik doe. Ik ben echt een open boek en laat veel zien," vertelt Nienke. "Maar je ziet niet hoe ik naar een nieuwe samenwerking toe leef, en hoe mijn verloofde Resley en ik ons bedrijf runnen. Ik wil in mijn vlogs niet de hele dag over dat soort dingen praten, maar het hoort wel bij ons leven."

Het hele gezin
Niet alleen Nienke en Resley, maar ook Frenky-Dean is veel te zien in de afleveringen. "We hebben hem verteld dat we een realityshow wilden gaan doen. Hij kiest er natuurlijk zelf niet voor, maar we zullen als ouders niets doen wat voor hem niet prettig is. Daar denken we heel goed over na en zijn we heel beschermend in," legt Nienke uit.

Ze gaat verder: "Toen hij de joekels van camera’s voor het eerst zag, zei hij: ‘Wow, nog meer vloggers!’ Hij vindt het vooral heel indrukwekkend en pakt zijn shine, net als in de vlogs. Daarbij vertelt hij mij ook vaak wat leuk is om te laten zien. Heel aandoenlijk."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder