De nieuwe Undercover? Netflix komt met Belgische serie Into the Night

Het klinkt als een mix tussen The 100 en Lost

still-undercover-netflix-serie
Undercover

Eerder dit jaar verscheen de eerste Nederlandse Netflix Original op de streamingdienst. Hoewel, de populaire serie Undercover is half-Nederlands, half Vlaams. Nu produceert Netflix voor het eerst een (volledig) Belgische serie: Into the Night.

Belgische Netflix Original serie Into the Night

De serie lijkt een soort mix tussen The 100 en Lost. In Into the Night doodt de zon op mysterieuze wijze alles wat op zijn pad komt. Een nachtvlucht vanuit Brussel reist naar het westen om aan de zon te ontsnappen. In het vliegtuig zit een mix van internationale passagiers en bemanning: rijk en arm, jong en oud, burgers en militairen. Ze hebben één ding gemeen: ze willen overleven. Hoe ver ze daarvoor moeten gaan, wordt nog duidelijk.

Thriller
Into the Night wordt door Netflix zelf een 'high-concept thriller' genoemd. De zesdelige reeks is geschreven en geproduceerd door Jason George, die ook de maker is van de populaire Netflix-serie Narcos. De serie verschijnt in 2020 op de streamingdienst.

Undercover
Mocht je tot die tijd Undercover nog niet gebinged hebben; doe het vooral alsnog, het is een aanrader! Het verhaal gaat over drugsbaas Ferry Bouwman (gespeeld door Frank Lammers). Hij woont samen met zijn vrouw Danielle (Elise Schaap, die briljant is in de serie, by the way) op een camping op de grens van Nederland en België. Hij heeft zichzelf opgewerkt tot één van de grootste XTC-producenten van de wereld. Totdat twee undercover agenten, gespeeld door Anna Drijver en Tom Waes, proberen zijn netwerk op te rollen en hem te ontmaskeren.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder