Caroline uit Chateau Meiland verlaat de serie

Au revoir

caroline-chateau-meiland
Chateau Meiland

Chateau Meiland verkeert in een crisis. Caroline van Eeden, de huisvriendin en gouden hulp van de Meilandjes, is plotseling uit het chateau vertrokken. Het nieuws sloeg als een bom in bij de fans toen de geruchten waar bleken te zijn.

Waarom Caroline Chateau Meiland verlaat

Caroline woonde en werkte ruim zeven maanden bij de familie Meiland in huis, maar nu werd het haar te veel. Het gemis naar haar familie in Nederland, de oplopende irritaties, die vaak tijdens het koken met Martien ontstonden en haar eigen gezondheid waren redenen voor haar vertrek.

Op Instagram verscheen gisteren het volgende bericht:


Seizoen twee is op dit moment in volle gang en voorlopig zal Caroline nog gewoon in de afleveringen te zien zijn. De voorlichter van SBS6 laat weten dat de keuze om op te stappen gerespecteerd wordt en de zender wenst Caroline alle geluk.

Gouden Televizier-Ring

De iconische familie maakt met hun succesvolle programma zelfs kans op het winnen van de Gouden Televizier-Ring. Zij zullen het niet tegen de minste op moeten nemen, tegenstanders zijn onder andere De luizenmoeder, Expeditie Robinson en Heel Holland bakt. Weet jij al wie er moet winnen? Stemmen doe je hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder