Heftige beelden: Hugo Kennis wordt onwel tijdens Expeditie Robinson

'En toen ging letterlijk mijn lampje uit.'

Hugo Kennis Expeditie Robinson
Expeditie Robinson

Het belooft vanavond een heftige uitzending van Expeditie Robinson te worden. In een opgedoken video zien we hoe deelnemer Hugo Kennis onwel wordt en op het strand wordt verzorgd door een team van hulpverleners. De omstandigheden op het eiland lijken de deelnemer – die moet overgeven en met water, een ventilator en ijszakken wordt gekoeld – te veel geworden.

Heftige beelden Expeditie Robinson

De beelden die daarna volgen, verklappen dat het inmiddels weer goed gaat met Hugo, die voor de camera verschijnt en zijn verhaal doet. Over de heftige beelden zegt hij: "Dat je gewoon zo misselijk bent en moet overgeven, maar geen eten in je lichaam hebt. Je krijgt wel dat reflex, maar daardoor ook weer minder lucht. Dan stopt je zuurstof terwijl je je juist super hebt ingespannen", vertelt de deelnemer voor de camera, die dus vermoedelijk net een proef had gehad. "En toen ging letterlijk mijn lampje uit."

Wat er precies is gebeurd met Hugo, is nog onduidelijk. De beelden bekijk je hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder