Alles over Élite seizoen 3: de trailer, releasedatum en cast

Er zijn nieuwe afleveringen onderweg!

elite-seizoen-2-still
Élite

Sinds bekend werd dat de Netflix Original Élite zou verschijnen, wordt de serie al "de Spaanse Gossip Girl" genoemd, maar dan met een duistere twist. Inmiddels is het tweede seizoen al op de streamingdienst verschenen. Goed nieuws voor alle fans: seizoen 3 komt er ook aan!

Benieuwd wat we kunnen verwachten van het derde seizoen? We zetten alles wat we tot nu toe weten over de nieuwe afleveringen onder elkaar.

Élite seizoen 3 releasedatum

Het is officieel: seizoen 3 is on its way. Diego Avalos, de directeur van de Spaanse Netflix Originals, liet dit weten op een persconferentie. Seriemaker Carlos Montero vertelde eerder over seizoen 2: "Ik heb geen idee hoeveel meer geld dit seizoen heeft gekost, maar ik heb het gevoel dat de nieuwe afleveringen een sprong in kwaliteit hebben gemaakt. En ik heb de serie gemaakt die ik wilde maken, en dat is een zeldzaam gevoel,” aldus de schrijver. Grote kans dat seizoen 3 dus in lijn met seizoen 2 is. En het goede nieuws is: het nieuwe seizoen verschijnt al bijna op Netflix. De releasedatum is inmiddels bekend: vanaf 13 maart 2020 is Élite seizoen 3 te zien op de streamingdienst.

Zien: de cast van Élite speelt Hate it or Love it met Glamour

Cast

We kunnen aannemen dat het grootste gedeelte van de cast overeenkomt met de acteurs uit seizoen 2. Kijken we naar de acteurs die in het eerste en tweede seizoen verschenen, dan kwam het grootste deel terug. Ook zijn er nieuwe gezichten toegevoegd, wat betekent dat we waarschijnlijk ook een paar nieuwkomers voor seizoen 3 kunnen verwachten.

Trailer

In de onderstaande gloednieuwe trailer krijg je al een duidelijk voorproefje van het nieuwe seizoen. We kunnen niet wachten tot 13 maart!

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder