Alles over de Netflix-serie Élite seizoen 3

Er zijn nieuwe afleveringen onderweg!

elite-seizoen-2-still
Élite

Sinds bekend werd dat de Netflix Original Élite zou verschijnen, wordt de serie al "de Spaanse Gossip Girl" genoemd, maar dan met een duistere twist. Inmiddels is het tweede seizoen al op de streamingdienst verschenen. Goed nieuws voor alle fans: seizoen 3 komt er ook aan!

Benieuwd wat we kunnen verwachten van het derde seizoen? We zetten alles wat we tot nu toe weten over de nieuwe afleveringen onder elkaar.

Élite seizoen 3 releasedatum

Het is officieel: seizoen 3 is on its way. Diego Avalos, de directeur van de Spaanse Netflix Originals, liet dit weten op een persconferentie. Seriemaker Carlos Montero vertelde eerder over seizoen 2: "Ik heb geen idee hoeveel meer geld dit seizoen heeft gekost, maar ik heb het gevoel dat de nieuwe afleveringen een sprong in kwaliteit hebben gemaakt. En ik heb de serie gemaakt die ik wilde maken, en dat is een zeldzaam gevoel,” aldus de schrijver. Grote kans dat seizoen 3 dus in lijn met seizoen 2 is. En het goede nieuws is: seizoen 3 zal al sneller op Netflix verschijnen dan je denkt, namelijk al in maart. Dat heeft Netflix via Twitter bekendgemaakt. De precieze releasedatum is nog niet bekend.

Cast

We kunnen aannemen dat het grootste gedeelte van de cast overeenkomt met de acteurs uit seizoen 2. Kijken we naar de acteurs die in het eerste en tweede seizoen verschenen, dan kwam het grootste deel terug. Ook zijn er nieuwe gezichten toegevoegd, wat betekent dat we waarschijnlijk ook een paar nieuwkomers voor seizoen 3 kunnen verwachten.

Trailer

Er is nog geen trailer van Élite seizoen 3 verschenen. Als die uitkomt, laten we je het meteen weten.

Advertentie - Lees hieronder verder