Nicolette Kluijver wil ook graag meedoen met Expeditie Robinson

"Ik denk dat ik heel ver zou komen."

nicolette-kluijver-kaj-gorgels
Expeditie Robinson

Het staat op het dit-wil-ik-ooit-doen lijstje van ongeveer iedere BN'er: deelnemen aan Expeditie Robinson. Presentator Kaj Gorgels deed eerder al mee. Ook oud-presentator Dennis Weening is het avontuur ooit aangegaan. Iemand die al een hoop Expedities meegemaakt heeft, maar nooit heeft deelgenomen aan de wedstrijd, is presentator Nicolette Kluijver. Het blijkt haar droom te zijn om ooit mee te doen.

De droom van Nicolette Kluijver: deelnemen aan Expeditie Robinson

Aan Veronica Magazine vertelt de 34-jarige dat ze geen nee zou zeggen tegen een deelname. "Eén zijn met de natuur is mijn droom," vertrouwt ze het tijdschrift toe. "En ik denk dat ik heel ver zou komen." Dat denken wij ook wel: Nicolette zou haar kennis van al die jaren achter de schermen het spel geobserveerd te hebben kunnen inzetten.

Goeie tv
Dus RTL, we hebben een voorstel voor jullie: laat iemand volgend jaar tijdelijk invallen als presentator van Expeditie Robinson (ik offer me graag op, hoor), zodat Nicolette kan laten zien wat ze in haar mars heeft. Wij zouden in ieder geval kijken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder