Ashlee Simpson had bijna de rol van Elena in The Vampire Diaries

Een TVD zonder Nina Dobrev?!

damon-elena-the-vampire-diaries
The Vampire Diaries

The Vampire Diaries is een succes dankzij het iconische trio Elena, Damon en Stefan. De hoofdrollen worden vertolkt door Nina Dobrev, Ian Somerhalder en Paul Wesley. Toch had het zomaar heel anders kunnen lopen. Wat blijkt? De makers van de serie hadden eigenlijk een andere Elena op het oog. Ze wilden in eerste instantie Ashlee Simpson voor de rol.

Ashlee Simpson in plaats van Nina Dobrev als Elena in The Vampire Diaries

The CW vond het zusje van Jessica Simpson geknipt van de rol. The Vampire Diaries is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van L.J. Smith, waarin Elena blond haar en blauwe ogen heeft. Pas toen Nina Dobrev auditie deed, besloten de makers een andere richting op te gaan. Ashlee kreeg vervolgens een rol in een andere serie van het netwerk: Melrose Place.

Dat is nog niet alles. Word on the street is dat de rol eerst aangeboden is aan een andere bekende actrice. Ashley Tisdale, die op dat moment populair was door High School Musical, mocht de rol van Elena spelen. Zij sloeg het aanbod echter af voor de serie Hellcats, meldt E! News.

Andere Damon en Stefan
Elena had er dus misschien heel anders uitgezien. En Damon en Stefan daardoor ook. Pas toen Nina Dobrev aangenomen was, gingen de seriemakers op zoek naar de acteurs die het beste waren voor de rollen van de Salvatore-broers. Ze lieten Nina met verschillende kandidaten het script lezen, om te kijken met wie er de meeste chemie was. Op basis hiervan kozen ze Ian Somerhalder en Paul Wesley.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder