Streamingdienst Disney+ is vanaf vandaag gratis te gebruiken

Hé ho, hé ho, we hebben een cadeau

beauty-and-the-beast-live-action
Beauty and the Beast

Kom uit bed, pak als de wiedeweerga je laptop en ga er eens goed voor zitten, want de gloednieuwe streamingdienst van Disney is vanaf vandaag in Nederland te gebruiken. Dat is nog niet eens het beste nieuws: de komende twee maanden gebruik je Disney+ helemaal gratis en voor niets. Ik herhaal: gratis en voor niets!

Streamingdienst Disney+ gratis proefperiode in Nederland

Waar we deze traktatie aan verdiend hebben? Disney lanceert de nieuwe streamingdienst officieel op 12 november in Canada, de Verenigde Staten en Nederland. Vandaag is officieel de proefperiode ingegaan, wat betekent dat wij Disney+ al kunnen gebruiken. Op die manier kan Disney kijken of de streamingdienst in de smaak valt en wat er eventueel nog verbeterd moet worden voor de echte lancering.

Zo werkt het
Hoe je je aanmeldt voor zo'n proefabonnement? Ga naar de website van Disney+, vul je mailadres in, bedenk een wachtwoord en betaal eenmalig €0,01. Let op: het proefabonnement loopt vanzelf over in een echt abonnement. Vanaf 12 november betalen abonnees €6,99 per maand of €69,99 per jaar. Wil je alleen gebruik maken van de gratis testperiode, dan moet je zorgen dat je je vóór 11 november afmeldt.

Aanbod
In de proefperiode zijn nog niet alle films en series beschikbaar. Maar don't worry, er is al genoeg leuks te zien. Denk aan de klassieke sprookjes als De Kleine Zeemeermin en Doornroosje, verschillende Marvel-films, de Star Wars-films, High School Musical en meer.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder