De bloedstollende trailer van Riverdale seizoen 4 is hier

Riverdale is spannender dan ooit

riverdale-betty-jughead-archie-veronica
Riverdale

Riverdale-fans werden na het kijken van seizoen 3 in verbijstering achtergelaten. Waar alles eindelijk op z'n pootjes terecht leek te komen in het rampstadje Riverdale, kregen we als slotscène alvast een vooruitblik op wat er komen gaat: Betty, Veronica en Archie gooien hun bebloede kleren in het vuur omdat ze iets 'vreselijks' hebben gedaan. En één van die kleren is Jugheads muts.. What's going on? In de nieuwe trailer van seizoen 4 krijgen we iets meer te weten.

Trailer Riverdale seizoen 4

In de video zien we hoe de vriendengroep hard op zoek is naar Jughead. Het lijkt om een ontvoering te gaan: Jug is spoorloos verdwenen, tot we hem op een gegeven moment opgesloten in een donkere kist voorbij zien komen. Is hij levend begraven? Wat heeft dat te maken met het 'vreselijke' dat zijn vrienden hebben gedaan? Betekent dit dat ze Jug niet terugvinden? Of dood aantreffen?! Zo veel vragen, zo weinig antwoorden...

Dat is nog niet alles. Seizoen 4 zit vol met nog meer drama: Betty wordt keihard geslagen met een geweer en Veronica is betrokken bij een schandaal. Archie lijkt gek genoeg een keer niet betrokken in een criminele actie. Of in ieder geval nóg niet.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder