Fabrizio reageert voor eerst op geruchten rondom vreemdgaan met Julia

"Ik heb het heel lang verzwegen."

fabrizio-temptation-gossip
Temptation Gossip / Videoland

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Ze leken zo'n sterk koppel, maar we weten inmiddels dat ze uit elkaar zijn: Temptation Island Vips-deelnemers Pommeline en Fabrizio. De vraag die iedereen sinds dit nieuws stelt, is of verleidster Julia iets te maken heeft met de breuk. Er bestaan geruchten dat Fabrizio en Julia het bed deelden tijdens de dreamdate. Fabrizio reageert in Temptation Gossip voor het eerst op alle ophef.

Fabrizio in Temptation Gossip over breuk met Pommeline

Wanneer Ferry Doedens vraagt of hij met Julia is vreemdgegaan op de dreamdate, is Fabrizio's antwoord: "Ik ben mij bewust van de roddels die er zijn, maar dat zijn er zo veel. De dreamdate met Julia was voor mij op zich ook vrij oppervlakkig, zoals alle dates met haar. Ik denk dat uiteindelijk de jaloezie ermee te maken heeft gehad, dat ik uiteindelijk met een ander meisje wel een serieuze relatie wilde, en met Julia niet. Dat dat die roddel waarschijnlijk teweeg gebracht heeft."

Begrijp ik dit nu goed, beweert Fabrizio dat Julia de roddel in het leven heeft geroepen? En laten we eerlijk zijn: Fabrizio geeft absoluut geen duidelijk antwoord op Ferry's vraag. Hij draait behoorlijk om de brei heen. Als je voor eens en altijd onware roddels uit de wereld wil helpen, dan zeg je toch duidelijk: "Nee, dit is NIET gebeurd."

Na Temptation Island VIPS
Waar Fabrizio iets meer duidelijkheid over geeft, is over wat er ná het programma gebeurde. Hij vertelt dat hij Julia nog dagelijks sprak en de behoefte kreeg om haar te zien. "Uiteindelijk heb ik dan toch stiekem afgesproken met Julia. Ik heb dat heel lang verzwegen," aldus Fabrizio.

Hij vertelt dat de reden voor hun breuk is, dat Fabrizio na het programma meer vrijheid wilde en het vuur tussen hen gedoofd was. "Niet alleen haar wereld stortte in, maar ook die van mij," aldus de ex-verleider. "Maar ik had er schijt aan op dat moment." Inmiddels vertelt hij steeds meer spijt te hebben: "Ik besef nu pas, maanden later, wat ik haar heb aangedaan."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder