Dit gebeurde er écht toen Orpheo niet wilde kiezen tussen Angi en Laetitia

Damian vertelt wat er zich achter de schermen afspeelde

thomas-orpheo-temptation-island-vips
Temptation Island VIPS

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Weet je nog hoe Orpheo in de vorige aflevering van Temptation Island VIPS maar niet kon kiezen welke verleidster hij mee wilde nemen op dreamdate? Dat was voor ons lachen, gieren, brullen, maar voor de productie was het iets minder grappig. Wat blijkt? Er zit nog een heel verhaal achter die paar seconden die wij zagen.

De productie heeft Orpheo's dreamdate voor hem gekozen

Channah heeft een nieuwe video op haar YouTube-kanaal geplaatst, waarin ze samen met Quentin en Damian naar de nieuwste aflevering kijkt. Wanneer de deelnemers bij de passage van Orpheo aankomen, kan Damian zijn lach niet inhouden. "Dit duurt hier in totaal een half minuutje, maar in realiteit heeft dit gewoon een half uur geduurd," legt Damian uit. "Hij wilde gewoon niet kiezen."

Voet bij stuk
Orpheo bleef maar volhouden: "Het boeit me niet, ik wil ze alle twee mee," zei Orpheo volgens Damian. Op een gegeven moment moest iemand van de productie ingrijpen, zo vertelt de ex van Shirley: "De productie zei: 'Orpheo, het zijn twee compleet andere vrouwen. Je maakt gewoon een keuze, anders gaan wij het voor je doen.'" Zo gezegd, zo gedaan. Toen Orpheo alsnog weigerde een keuze te maken, heeft de productie uiteindelijk voor Angi gekozen.

Dit verklaart deze gezichtsuitdrukking van Kaj Gorgels in ieder geval wel...

kaj gorgels temptation island vips
Temptation Island VIPS
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder