Dit zijn de gloednieuwe Love Island-kandidaten

Let the love begin

image
rtl

Sinds vorig jaar staat er een nieuwe guilty pleasure op de Nederlandse kaart: Love Island. In dit programma gaan er elf Nederlandse en Vlaamse singles naar een luxe villa in het zonovergoten Spanje, om daar de ware liefde te vinden. Op 23 september gaat het tweede seizoen van start en RTL heeft eindelijk bekend gemaakt wie de deelnemers zijn voor het aankomende seizoen.

De Love Island kandidaten seizoen 2

Dit zijn ze dan: de langverwachte kandidaten van Love Island 2019.

Luca (22)

Luca is barman in een Italiaans restaurant, die veel waarde hecht aan normen en waarden. Hij doet mee aan Love Island om een vrouw te vinden die hij met trots aan zijn familie kan voorstellen.

image
rtl

Daniël (20)

De sportieve Daniël is op zoek naar een lover waar hij de rest van zijn leven mee kan delen. Hij is zes dagen per week in de sportschool te vinden, en vrouwen komen graag naar hem toe voor train advies. Daniël haalt alles uit het leven en doet dit meestal in de zesde versnelling.

image
rtl

Lisa (21)

Deze verzorgde blondine heeft een zwak voor sportieve mannen. Ze krijgt in Nederland veel aandacht, maar zou op Love Island de rollen weleens om willen draaien en zelf achter de liefde aan willen gaan.

image
rtl

Ray (23)

Deze ambitieuze chef-kok is een echte gentleman. Ray is romantisch en houdt ervan om een vrouw helemaal in de watten te leggen. Door zijn drukke bestaan in de keuken heeft hij echter weinig tijd om te daten. Love Island is voor hem de ultieme kans om de liefde te vinden.

image
rtl

Thijs (27)

Thijs heeft tien jaar professioneel gevoetbald en is nu werkzaam als model, een veelzijdige jongen dus. Op Love Island hoopt Thijs de ware te vinden.

image
rtl

Sha (26)

Sha is een hopeloze romanticus die graag een leuke man zou willen leren kennen op Love Island. Van beroep is ze model en in haar vrije tijd schildert ze graag.

image
rtl

Mac (26)

Dit avontuurlijke model hoopt een vrouw te vinden die met hem op avontuur wil gaan. Als Mac zijn pijlen op iemand richt, zorgt hij ervoor dat hij raak schiet. Geen enkele dame ontkomt aan ‘de Mac attack’.

image
rtl

Melody (21)

Melody is een echt paardenmeisje en rijdt op internationaal niveau, daarnaast is ze ook druk met haar carrière als model. Melody heeft tot nu toe weinig tijd om een leuke man te ontmoeten, maar op Love Island komt daar verandering in.

image
rtl

Ziggy (28)

Ziggy is een verzorgd type dat al veel vrouwenharten heeft laten smelten. Hij heeft een grote liefde voor zijn auto en motor, waar hij graag aan sleutelt. Op Love Island zou Ziggy graag een leuke vrouw ontmoeten die hij achterop kan nemen.

image
rtl

Alicia (23)

Deze opvallende verschijning komt aan aandacht niet tekort. Alicia stapt makkelijk op mannen af en gaat dansend door het leven. Op Love Island hoopt ze de ware te vinden.

image
rtl

Victoria (20)

Victoria lijkt dan wel een popje, tuttig is ze zeker niet. Haar ideale date begint met een grote hamburger en eindigt in de bioscoop. Victoria hoopt op Love Island de man te vinden die de hoofdrol wil spelen in haar eigen liefdesavontuur.

image
rtl

Wat ons betreft ziet het er dit seizoen veelbelovend uit. Als kijker heb je de touwtjes in handen en kun je vanaf de bank beslissen wie het liefdesexperiment moet verlaten en wie blijft. Kun jij al raden wie er een koppel zullen vormen?

Nieuwe presentatrice

Het nieuwe seizoen wordt gepresenteerd door niemand minder dan Monica Geuze. Monica heeft veel zin in deze nieuwe uitdaging. “Echt geweldig, oh my god, ik ben zo in to Love Island, ik vind het écht écht fantastisch. Dit is echt het allerleukste wat ik ooit heb mogen doen, carrièrewise,” zegt Monica tegen haar volgers op YouTube. Eerder liet Monica in haar podcast al weten niet meer forever te willen vloggen, is presenteren misschien haar roeping?

Advertentie - Lees hieronder verder