Deze Expeditie Robinson-kandidaat probeerde een condoom mee te smokkelen

“Dit is dus heel gênant”

People, Tree, Botany, Jungle, Muscle, Fun, Forest, Photography, Adaptation, Vacation,
RTL

Stel je voor: je gaat naar een onbewoond eiland. Daar moet je overleven, met heel weinig voedsel en spullen, terwijl je zware proeven moet doen in de bloedhitte, dan laat jij te toch niet vertellen wat je wel en niet mee mag nemen? Tijdens Expeditie Robinson proberen kandidaten daarom altijd iets mee te smokkelen naar het eiland. De aansteker en het vishaakje zijn elk jaar het favoriete smokkelwaar van de kandidaten, maar dit jaar nam Eva Koreman wel iets heel bijzonders mee.

Eva Koreman bekent: "Ik probeerde een condoom mee te smokkelen"

In een video op het 3FM YouTube-kanaal hadden kandidaten Frank van der Lende en Eva Koreman het over hun ervaringen op het eiland. Op de vraag wie de meeste spullen uit zijn/haar koffer moest weggooien bij aankomst, bekende Eva een “gênant” moment. Ze probeerde namelijk een condoom en een strip vitaminepillen mee te smokkelen. Het condoom was niet bedoeld voor de meest gebruikelijke reden, Eva had bedacht om de vitaminepillen daarin te stoppen, om ze vervolgens via haar vagina op het kamp te krijgen.

Het plan liep echter al snel in de soep, want eenmaal geland, moesten de spullen van de kandidaten vrijwel direct worden ingeleverd om gecheckt te worden. De radio-dj kreeg daardoor niet de kans om 'de pillen-truc’ te doen en stopte de vitaminepillen snel in haar bh. Op de stoere persfoto van Eva zie je de strip onder haar bikinitop nog zitten...

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder