Deze Temptation-plottwist zag niemand aankomen

"Het spijt me zo, zo erg... oprecht."

Green, Blond, Beauty, Pink, Photo shoot, Botany, Photography, Fashion, Dress, Lip,
RTL

Het ingewikkelde liefdesdrama tussen Fabrizio Tzinaridis en Pommeline Tillière is niet in twee zinnen samen te vatten. De twee waren allebei eerder te zien als verleider in het liefdesavontuur: Merijn zwichtte voor Pom aka 400CC aan humor en Danielle viel als een blok voor Fabrizio. Allebei de relaties hielden geen stand, en al kort werd bekend dat de verleiders Pommeline en Fabrizio zélf een koppel vormden. Pommeline ging na het programma aan het werk in Fabrizio zijn tattooshop en heeft ook een enorme tatoeage van zijn hoofd op haar been laten vereeuwigen. Het koppel ging dit jaar de relatietest aan, omdat ze volgens Fabrizio “de cirkel rond wilden maken”.

Zo zit het dus tussen Pommeline en Fabrizio

Na ieder kampvuur dreef het stel -naar verwachting- verder uit elkaar en Pommeline was aflevering na aflevering ontroostbaar. Er leek halverwege ook bijna een eind te komen aan hun romance. Tijdens de welbekende ‘dreamdate’ nam Fabrizio Julia Müller mee, het meisje waar hij al vanaf het begin een goede klik mee had. Het gerucht gaat dat de twee tijdens hun romantische get away het bed met elkaar zouden hebben gedeeld. Wanneer er in het praatprogramma Temptation Gossip naar gevraagd wordt, weet hij er heel goed om heen te draaien en de vraag onbeantwoord te laten. Toen de twee elkaar aan het einde van het programma weer mochten zien, gebeurde er iets onverwachts. Fabrizio ging opnieuw op zijn knieën en vroeg of Pommeline “nog altijd met hem wilde trouwen,” daarop zij Pommeline direct “ja, natuurlijk, gek”.

Na het ja-woord gingen Pommeline en Fabrizio samen naar huis, maar eenmaal in Nederland kon Fabrizio zich niet inhouden. Hij had nog dagelijks contact met Julia en sprak stiekem met haar af. Fabrizio wilde zijn vrijheid terug en omdat het vuur tussen Pommeline en hem, naar eigen zeggen, was gedoofd, strandde de relatie. Pommeline liet de enorme tattoo van haar ex dan ook per direct verwijderen.

Fabrizio biedt zijn excuses aan

Een paar weken geleden leek Pommeline het wel weer ‘gezellig’ te hebben met een andere jongen, Levi Murillox. Tussen Fabrizio en Julia werd het niks, hij kreeg een korte relatie met ene Maithé Rivera, wat nu ook alweer uit is. Nu, maanden later, beseft Fabrizio hoeveel pijn hij Pommeline heeft gedaan. Hij biedt zijn excuses aan via een lang bericht op Instagram. In het bericht staat hoeveel spijt hij heeft van zijn fouten. Hij zal zijn herinneringen aan de blondine voor altijd koesteren en laat weten heel blij te zijn om haar weer gelukkig te zien. Pommeline heeft zijn excuses aanvaard en wenst hem geluk voor de toekomst.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder