Twitter is razendenthousiast over de nieuwe Frozen 2 trailer

Don't let it go!

elsa-anna-disney-frozen-2
Frozen II

Disney verraste iedereen in 2013 met een gloednieuwe animatiefilm: Frozen. De film is uitgegroeid tot één van de populairste moderne Disneyfilms wereldwijd. En dan heb ik het nog niet eens over de catchy titelsong gehad, die maandelijks zo'n drie dagen lang in m'n hoofd blijft zitten. ('Let it gooo, let it goooo!')

Goed nieuws voor Frozen-fans: deel twee komt eraan en die wordt misschien nog wel beter dan deel één. Twitter is laaiend enthousiast over de nieuwe trailer die zojuist verschenen is.

Nieuwe trailer van Disney's Frozen 2

De tweede film lijkt een andere weg in te slaan dan deel 1. Kijkers zijn het er allemaal over eens: deze film is niet meer (alleen) romantisch, komisch en vooral lief. In het vervolg wordt het verhaal een stuk duisterder.

De zussen Elsa en Anna proberen hun koninkrijk te redden tegen iets kwaads van buitenaf. Ze besluiten op zoek te gaan naar de bron van Elsa's krachten: "In Frozen was Elsa bang dat haar krachten te veel voor de wereld waren. In Frozen 2 hoopt ze dat haar krachten genoeg voor de wereld zijn," aldus Disney.

Klinkt spannend, toch? Nou, dat is de trailer in ieder geval wel:

Twitteraars raken niet uitgepraat over de nieuwe video:

Advertentie - Lees hieronder verder