De beste tweets over Temptation Island VIPS op een rij

Heb je meteen een (hilarische) recap van het hele seizoen

thomas-damian-temptation-island-vips
Temptation Island VIPS

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Dit was 'm dan weer: de allerlaatste aflevering van Temptation Island VIPS staat op Videoland. En man, man, man, wat was dit een seizoen. We keken naar break-ups, een verbroken verloving, een zwangerschap, vreemdgaan, een vijfde koppel, lege uitspraken en vooral héél veel drama. Tijd om terug te blikken op de leukste tweets over dit seizoen.

Recap: de beste tweets over Temptation Island VIPS

Het tweede VIPS-seizoen ging een dikke twee maanden geleden van start. Het eerste dat kijkers deden is de vleeskeuring. Hoe very important zijn die VIPS nou eigenlijk? En hoe tevreden zijn we met het uiterlijk van de verleiders - die de kandidaten immers moeten inpakken met hun charmes en looks?

Pommeline en Fabrizio deden voor de tweede keer aan het programma mee. Dit keer waren ze niet de verleiders, maar testten ze hun relatie (and failed...) om "de cirkel rond te maken." Whatever that means. Al snel bleek dat Pommeline niet langer 400 cc aan humor heeft...

Na een week veranderde alles. Voor de eerste keer in de geschiedenis van Temptation Island bleek iemand zwanger te zijn. Channah en Quentin verlieten het programma en lieten iedereen in verbijstering achter.

Daardoor deed een gloednieuw koppel z'n intrede in het programma. Dacht je dat je verbaasd was toen Timtation zijn beroemde 'van-Debra-naar-Cherish-move' deed? Nou, bij Orpheo (a.k.a. Oreo) hebben we iedere seconde dat hij zijn mond open doet één groot vraagteken.

Misschien wel het meestbesproken koppel van dit seizoen bestaat uit Thomas en Yasmin. Er bestaan nog steeds zo. veel. vragen. Waren ze nu wel of niet samen vóór Temptation begon? Wie ging er nu als eerste de fout in? En wie of wat heeft die wond op Yasmins hoofd nu toch veroorzaakt?

En dan het vieze vingers-misverstand. Een bedrieglijk staaltje video-edit impliceerde dat Thomas gefriemeld had aan verleidster Daniëlle en daarna 'stinkende vingers' had. Bleek allemaal te komen doordat de YouTuber zijn hand in vies visvoer had gestoken. Dat wist Yasmin niet, waardoor ze besloot de hashtag #zurekut in het leven te roepen.

Waarop snoepmerk Jamin de hashtag een draai probeerde te geven als marketingstunt.

De Apenheul heeft inmiddels ook nogal wat gratis promotie gekregen door Shirley, die inmiddels de dierentuin heeft bezocht. Niet met Damian, maar met verleider Daan.

Over Damian gesproken; het is me een waar genoegen om u mede te delen dat Damian EINDELIJK de naam van Djamiah goed uitspreekt. Bravo.

Advertentie - Lees hieronder verder