Riverdale eert overleden Luke Perry in speciale aflevering

'In Memoriam'

luke-perry-fred-andrews-riverdale
Riverdale

Eerder dit jaar - op 5 maart, om precies te zijn - overleed de bekende Beverly Hills 90210-acteur Luke Perry plotseling op 52-jarige leeftijd. Hij speelde op dat moment de rol van Fred Andrews in Riverdale. De makers maken nu eindelijk bekend hoe de acteur geëerd wordt in de serie.

Aflevering Riverdale over dood Luke Perry

Op woensdag 9 oktober begint seizoen 4 van Riverdale. In het nieuwe seizoen wordt één aflevering volledig gewijd aan Luke Perry. The CW maakt bekend wat we kunnen verwachten van Hoofdstuk 58: In Memoriam.

Telefoontje
De aflevering moet een "vaarwel voor Fred Andrews" worden. "Wanneer de inwoners van Riverdale zich klaarmaken voor de Onafhankelijksdag parade, ontvangt Archie (KJ Apa) een telefoontje dat zijn leven voorgoed verandert," vertelt het netwerk in een statement.

Nieuw castlid
Speciaal voor deze aflevering is er een nieuw castlid toegevoegd: Lukes voormalige collega van 90210 Shannen Doherty verschijnt tijdelijk in de serie. De Charmed-actrice is haar leven lang bevriend gebleven met Luke. Het is nog niet bekend welke rol ze zal spelen. Volgens Comic Book was haar personage erg belangrijk voor Luke.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder