Expeditie Robinson in tweets: het Rijk alleen

En Roy dondert op

rijk-hofman-expeditie-robinson
Expeditie Robinson

Gisteravond konden we weer genieten van Expeditie Robinson. Er zijn twee afvallers deze week: de één huilt omdat hij weg moet, de ander huilt omdat hij wil blijven. Kortom: genoeg te bespreken. Kijk maar naar de tweets.

De beste tweets over Expeditie Robinson

Rob Geus moet naar huis. Man, man, man, wat jammer.

Tja, het is niet voor niets Duivelseiland. Weinig eten (nog minder na Robs weggooi-actie), weinig ruimte en veel verveling; het is één en al pech. Behalve voor Eva Cleven, dan. Win je een evenwichtsproef, mag je terug het spel in en in één klap door naar de samensmelting. Rijk Hofman moet daarentegen in z'n uppie op het eiland zien te overleven. Maar hé, always look on the bright side of life..

Nog een voordeel: je hoeft je niet te bewijzen in de onmogelijke proeven die de makers dit seizoen verzonnen hebben. Ben ik de enige bij wie allerlei doemscenario's opkwamen? Als je van die menselijke toren valt, ben je gewoon dood. En als je drie meter naar beneden valt met een touw vast, dan branden je handen er zo ongeveer af. Grote shout-out naar Yvette, bij wie dit gebeurde en er niet eens over zeurde.

Gelukkig wordt er behalve kracht ook gekeken naar de puzzelskills van de kandidaten. En dan bedoel ik 'puzzel' hè, niet 'puuzel'.

Iemand die er ook met kop en schouders bovenuit steekt, is Tim Coronel. Die man verbaast vriend en vijand. Wat zijn geheim is? Daar kunnen we alleen maar over speculeren.

De boel wordt flink opgeschut dankzij de nieuwe kampindeling. Gelukkig blijft de Pipi Langkous-Pokémon crossover gewoon intact.

Roy Donders heeft minder geluk. Nu Kim in het andere kamp zit, heeft hij niemand meer aan wie hij koraalmanicures kan geven.

Het is zover: de eerste BN'er die zelf naar huis wil meldt zich. Roy heeft heimwee en vraagt aan zijn kampgenoten om hem weg te stemmen.

Zo gezegd, zo gedaan: de kapper kapt rap. (Zeg die zin maar eens 10x achter elkaar. Lukt niet hè?)

Advertentie - Lees hieronder verder