Stranger Things seizoen 4: trailer, cast, releasedatum en plot

"Eleven, are you listening?"

Stranger Things seizoen 4
Stranger Things

Yes, yes, YES. Keer op keer werd de komst van seizoen 4 van de Netflix-serie uitgesteld door de pandemie, maar na twee jaar wachten is het eindelijk zo ver: Netflix dropt beelden van het het vierde seizoen van Stranger Things. Van de trailer tot de nieuwe schurk: hieronder lees je alles over de nieuwe afleveringen.

Trailer Stranger Things 4

Er is een nieuwe teaser trailer van seizoen 4 verschenen en vanaf de eerste seconde zijn we weer helemaal hooked. Verschillende kinderen spelen met speelgoed in een soort onderzoeksruimte, terwijl ze geobserveerd worden met een camera. De kinderen hebben dezelfde ziekenhuisgewaden aan als Eleven in seizoen 1 droeg. Op het einde zien we een deur met het nummer elf. Betekent dit dat we een throwback krijgen naar de tijden dat Eleven in het lab zat?

Verleden Jim Hopper

David Harbour, de acteur die Jim Hopper speelt, doet in een interview een boekje open over seizoen 4. We kunnen een "big huge reveal" verwachten als het om onze favoriete politieagent gaat. Wanneer een fan vraagt of David Harbour meer weet over het achtergrondverhaal van zijn personage, laat de acteur weten dat ze precies de juiste vraag stelt: "Ik ben zo blij dat deze kant van Hopper nu eindelijk getoond wordt. Ik wist dit al sinds het allereerste moment dat we gingen filmen," aldus de acteur. "Het is mijn favoriete ding over Hopper en jullie weten het nog niet eens!"

David Harbour legt uit dat het te maken heeft met de dozen die Eleven op de zolder van Hopper vond in seizoen 2. Op drie van die dozen stonden opvallende omschrijvingen van de inhoud: 'Vietnam', 'vader' en 'New York.' In de nieuwe afleveringen krijgen we dus een grote onthulling over Jim Hopper te zien, die op de een of andere manier gekoppeld kan worden aan deze drie onderwerpen.

Jim Hopper leeft nog

Over Jim Hopper gesproken. In de laatste aflevering zagen we - tot groot verdriet van velen - dat hij zichzelf opofferde om Joyce, de kinderen en basically de hele wereld te redden. Waar in het afgelopen seizoen al gehint werd op een terugkeer van Hopper, wordt nu op dramatische wijze onthuld waar hij is. Hij zit gevangen, ver weg van Hawkins, in de besneeuwde wildernis van Kamtsjatka. Daar moet hij het hoofd bieden aan verschillende gevaren: menselijk en… niet-menselijk. Ondertussen duikt er in de Verenigde Staten een nieuw mysterie op, iets wat al lang begraven leek – iets dat alles met elkaar verbindt...

Lonnie Byers in seizoen 4

Hopper is niet het enige personage dat tegen de verwachtingen in terugkeert. Een fan is ervan overtuigd dat Lonnie Byers, de vader van Will en Jonathan, in seizoen 4 verschijnt. Een Reddit-gebruiker deelt een foto van de table reading van Stranger Things 4, waarop de acteur die Joyce's ex speelt te zien is.

Mocht je niet meer weten wie Lonnie Byers precies is (it's been a while), dan herinneren we je er graag aan: Lonnie is een eerste klas eikel die op het moment dat hij dacht dat zijn eigen zoon dood was, die kans aangreep om geld te vangen. Hier is-ie:

Stranger Things
Stranger Things

Eleven Stranger Things 4

Waar we ook heel benieuwd naar zijn, is hoe het in seizoen 4 verdergaat met Eleven. Er gaat momenteel een bijzondere fantheorie over onze heldin rond: Een Reddit-gebruiker denkt dat Eleven de nieuwe schurk is. We zagen eerder hoe de Mind Flayer Eleven bij haar been greep en een wond achterliet. Fans denken dat El op dat moment geïnfecteerd werd door het wezen. En zoals we geleerd hebben van Mike en Billy, kan de Mind Flayer iemand die hij geïnfecteerd heeft beheersen. Dus wat als de Mind Flayer Eleven in zijn macht heeft?
We moeten nog even afwachten voor we meer weten. Geen zorgen, we'll keep you posted.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder