Alle Harry Potter-films komen op tv

Accio agenda!

harry potter en de steen der wijzen
Harry Potter en de Steen der Wijzen

Dreuzels, tovenaars en alle andere wezens verzamelen! Zet het Boterbier maar koud en de Chocokikkers klaar. Je favoriete filmreeks is binnenkort op televisie te zien. We hebben het natuurlijk over de Harry Potter-films, die alle acht uitgezonden worden.

Harry Potter films kijken

Harry Potter en de Steen der Wijzen, het eerste deel van de reeks, is maandag 7 oktober (dat is aanstaande maandag al!) te zien op Net5. Vanaf dat moment verschijnt er iedere maandag een nieuw deel van Harry Potter 0p de zender, in chronologische volgorde. De films zijn iedere maandag vanaf 20:30 te zien.

Maak je klaar om Daniel Radcliffe (Harry Potter), Rupert Grint (Ron Wemel) en Emma Watson (Hermelien Griffel) in hun oude vertrouwde rollen (en weer als jonkies!) terug te zien. Over die laatste actrice gesproken, er bestaan geruchten dat Emma Watson een relatie heeft met een andere Harry Potter-acteur. Ze is goed bevriend met Tom Felton (Draco Malfidus), maar fans denken dat er meer dan vriendschap is opgebloeid tussen de twee.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder