De eerste trailer van Nederlandse Netflix-serie Ares is hier

De psychologische horrorserie verschijnt binnenkort op de streamingdienst

ares-nederlandse-netflix-serie
Pim Hendriksen Photography

De allereerste Nederlandse Netflix-serie komt eraan. (Oké, Undercover was ook al een beetje van Nederland, maar ook voor de helft van België.) Op 17 januari 2020 verschijnt er een Ares op de streamingdienst. De eerste beelden van de gloednieuwe psychologische horrorserie zijn nu vrijgegeven.

Netflix-serie Ares

De achtdeligeserie gaat over de twee beste vrienden Rosa en Jacob. Ze worden uitgenodigd door een geheim studentengenootschap in Amsterdam. Ze geven zich over aan deze wereld vol rijkdom en macht. Maar dan blijkt deze plek gebouwd op demonische geheimen uit het Nederlandse verleden. Een plek waar zij een verschrikkelijke prijs betalen om bij de elite te horen.

Cast

De hoofdrollen zijn voor Jade Olieberg ('Zomer'), Tobias Kersloot ('Kappen!'), Lisa Smit ('De Griezelbus'), Robin Boissevain ('Spijt!'), Frieda Barnhard ('Judas') en Rifka Lodeizen ('Tonio'). De productie ligt in handen van onder anderen Pieter Kuijpers, die ook verantwoordelijk is voor titels als Van God Los, Feuten en TBS.

Trailer

Benieuwd naar de eerste beelden? Bekijk hieronder de spannende (en ietwat raadselachtige) teaser.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Undercover

Er verscheen al eerder een Netflix Original met een Nederlandse cast, maar die speelde zich af in België. We hebben het natuurlijk over Undercover, de misdaadserie over twee undercover agenten die een drugsbaas neer proberen te halen. In het eerste seizoen verschenen Elise Schaap (Danielle), Frank Lammers (Ferry), Anna Drijver (Kim) en Tom Waes (Bob). Daar komt in seizoen 2 een castlid bij. Wat blijkt? Bekende Nederlandse kickbokser Rico Verhoeven heeft een rol in de misdaadserie te pakken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder