Alles over Riverdale seizoen 4

Het is spannender dan ooit

archie-veronica-riverdale
Riverdale

Riverdale seizoen 4 komt eraan! Archie, Veronica, Betty en Jughead zijn binnenkort op Netflix te zien in de gloednieuwe afleveringen. We zetten alle info over het nieuwe seizoen voor je op een rij: de begindatum, de trailers en wat we kunnen verwachten.

Releasedatum Riverdale

Het vierde seizoen van de serie begint op donderdag 10 oktober 2019 op Netflix. Vanaf dat moment verschijnt er iedere week een nieuwe aflevering van de dramaserie.

Trailer Riverdale seizoen 4

Er zijn al een paar beelden van het nieuwe seizoen verschenen. The CW bracht als eerste de officiële trailer van Riverdale seizoen 4 uit. In de video zien we hoe de vriendengroep hard op zoek is naar Jughead. Het lijkt om een ontvoering te gaan: Jug is spoorloos verdwenen, tot we hem op een gegeven moment opgesloten in een donkere kist voorbij zien komen. Is hij levend begraven? Wat heeft dat te maken met het 'vreselijke' dat zijn vrienden hebben gedaan? Betekent dit dat ze Jug niet terugvinden? Of dood aantreffen?! So many questions...

Inmiddels is er weer een nieuwe Riverdale trailer verschenen. Het begint met de vriendgroep die onschuldig een kampeerreisje plant. Hun onderonsje wordt ruw verstoord door het telefoontje dat Archie krijgt. Hij hoort dat zijn vader, Fred Andrews, overleden is. Veronica krijgt te maken met een schandaal, door toedoen van haar vader. Betty vraagt zich af of haar broer Charles wel te vertrouwen is. Ze stort zich weer in gevaarlijke zaken (ze heeft een pistool in haar handen), maar doet dat dit keer met haar moeder Alice.

Overleden Luke Perry

Het is geen toeval dat Archie het bericht krijgt dat zijn vader Fred gestorven is. In het echte leven is acteur Luke Perry op 4 maart plotseling overleden. De makers van Riverdale hebben gewacht op een geschikt moment om de 52-jarige te eren. Inmiddels is dat moment aangebroken: Hoofdstuk 58: In Memoriam moet een "vaarwel voor Fred Andrews" worden. "Wanneer de inwoners van Riverdale zich klaarmaken voor de Onafhankelijksdag parade, ontvangt Archie (gespeeld door KJ Apa) een telefoontje dat zijn leven voorgoed verandert," vertelt The CW in een statement.

Speciaal voor deze aflevering is er een nieuw castlid toegevoegd: Lukes voormalige collega van 90210 Shannen Doherty verschijnt tijdelijk in de serie. De Charmed-actrice is haar leven lang bevriend gebleven met Luke. Het is nog niet bekend welke rol ze zal spelen. Volgens Comic Book was haar personage erg belangrijk voor Luke.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder