Eva Koreman: 'Mijn kies brokkelde af tijdens Expeditie Robinson'

Het avontuur had behoorlijk veel impact op haar lijf, zo vertelt ze in een interview

eva-koreman-expeditie-robinson
Expeditie Robinson

Dat overleven op een onbewoond eiland behoorlijk veel impact op je lichaam heeft, wordt ieder jaar weer duidelijk bij Expeditie Robinson. De deelnemers moeten dagen, weken of zelfs een maand zien te doorbrengen zonder gevarieerd voedsel, de juiste vitamines of goede nachtrust. Eva Koreman - die op dit moment te zien is in het programma - vertelt wat Expeditie met haar lijf heeft gedaan.

Eva Koreman Expeditie Robinson

In een interview met NPO Radio 2 vertelt Eva de impact van haar verblijf op het eiland. Haar gebit blijkt zelfs geleden te hebben: "Het is een enorme aanslag op mijn lijf geweest," aldus de 3FM-dj. "Mijn haar valt uit, er is een kies afgebroken, terwijl ik in mijn normale leven nog nooit een gaatje heb gehad. En ik merk dat het heel moeilijk is om weer op conditie te komen; het gewichtsverlies en het weinige eten vreet echt je spieren op."

Wat mag mee naar Expeditie Robinson?

De Expeditieleden mogen maar weinig meenemen naar het eiland. Voedingsmiddelen zijn ten strengste verboden. Toch smokkelde Eva een condoom met vitaminepillen mee, zo vertelt ze eerder al.Het condoom diende alleen als vervoersmiddel voor de vitamines. "Geloof me, het eerste dat er weggaat als je honger hebt, is je humor en je libido. Of de humor is teruggekomen, mogen andere mensen bepalen. Maar met het libido is het gelukkig na mijn terugkeer van het eiland weer helemaal goedgekomen."

Inspectie

Eva heeft nóg een voorwerp meegenomen, zo vertelt ze in het interview: "Ik had ook een mooi boek bij me. Misschien had ik nog iemand kunnen voorlezen als de tv-ploeg 's avonds weg was. En ik dacht het lezen vooral te gaan missen op het eiland." Helaas moest ze haar leesvoer al snel inleveren. Na een paar dagen vond er al een verrassingsinspectie plaats, waarbij het boek gevonden werd.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder