Maxime Meiland: 'Claire's vader wil niets met haar te maken hebben'

De 23-jarige reageert op recente roddels

Face, Hair, Blond, Skin, Eyebrow, Cheek, Chin, Nose, Facial expression, Forehead,
Chateau Meiland

Maxime Meiland is bekend van het populaire programma Chateau Meiland. De 23-jarige blondine is sinds februari met haar familie in Frankrijk, om daar een vervallen kasteel om te toveren tot een prachtig chambres d'hôtes. Anna Nooshin legde Maxime in haar YouTube-serie Gossip een aantal roddels voor. Aan haar de taak om ze te ontkrachten, of te bevestigen. Maxime geeft in de video meer duidelijkheid over onder andere de vader van haar dochter Claire, haar datingleven en de mogelijkheid van een tweede kindje.

Zien: Maxime Meiland geeft Glamour een exclusief kijkje in het Chateau

Maximes dochter Claire Meiland

Maxime had de zwangerschap van haar dochter Claire niet gepland, zo vertelt ze aan Anna. Ze was op het moment dat het kind verwekt werd, niet samen met de vader. Hij maakte al snel duidelijk dat hij geen rol wilde spelen in het leven van Claire.

Op het moment dat Maxime het nieuws aan haar familie vertelde, waren haar ouders in shock. Haar vader, Martien Meiland, heeft zelfs een week niet tegen haar gepraat, vertelt Maxime. "Iedereen zei tegen mij: het is niet gepland, je bent nog jong en je hebt nog een heel leven voor je. Daardoor ging ik toch twijfelen." Maxime besloot daarom om afspraak met een kliniek te maken om de baby weg te laten halen. "Maar op het laatste moment dacht ik: ik doe het niet.”

De vader van Claire Meiland

De vader van Claire staat nog steeds achter zijn eerste uitspraak: hij wil niets met zijn dochter te maken hebben. Hij heeft haar nog nooit gezien, nooit gevraagd hoe het met zijn dochter gaat en ook financieel draagt hij niets bij, vertelt Maxime. "Ik hoop toch dat hij haar uiteindelijk wel wil ontmoeten, want het is toch haar vader," aldus de realityster.

Wanneer Anna vraagt of ze op zoek is naar liefde, reageert Maxime ontkennend: "Ik weet het niet, ik ben helemaal niet aan een man toe. Niet om te daten, niet om te flirten, nu in elk geval niet." Ze gaat verder: "Ik heb dit eigenlijk altijd al gehad, misschien blijf ik de rest van mijn leven wel alleen."

Maxime Meiland tweede kindje van spermadonor

Inmiddels wordt er in de televisieserie gesproken over een tweede kinderwens. Het lijkt Maxime erg leuk om een broertje of zusje voor Claire te hebben, waar ze samen mee kan opgroeien. Haar dochter is inmiddels twee jaar oud en Maxime wil het leeftijdsverschil graag zo klein mogelijk houden. Daarom heeft ze besloten een donor in te schakelen. Hoe dit proces precies verloopt, zie je elke maandagavond in Chateau Meiland op SBS 6.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder