De geniale outfits van Tim Hofman en Lize Korpershoek tijdens Televizier-Ring Gala moet je zien

En de award voor beste outfit gaat naar...

Love, Romance, Interaction, Fun, Photography, Vacation, Smile, Honeymoon, Gesture,
www.instagram.com/debroervanroos

Gisteravond werden de grootste televisieprijzen van Nederland uitgereikt tijdens Het Gouden Televizier-Ring Gala in Amsterdam. BN'ers verschenen op de uitreiking in hun mooiste galakleding. Doorgaans is de dresscode voor dit soort evenementen dat de mannen in pak gaan en de vrouwen een lange jurk aantrekken. Tim Hofman en Lize Korpershoek trokken zich daar niets van aan en breken met normatieve genderrollen.

Tim Hofman en Lize Korpershoek Televizier-Ring Gala

De avond draaide - zoals ieder jaar - vooral om de Televizier-Ring die uitgereikt werd aan het beste programma. Maar er zijn nog meer prijzen uitgedeeld, waaronder de nieuwe Televizier-Ster voor beste online-videoserie. Tim Hofman's video-serie #Boos was genomineerd voor deze prijs, maar werd ingehaald door de serie van Nienke Plas.

Tim heeft gisteravond dan geen Televizier-Ster mee naar huis gekregen, wat ons betreft hebben hij en zijn vriendin Lize een award verdiend voor hun outfits. Tim kwam níet in een smoking en Lize droeg geen lange jurk. In plaats daarvan draaiden ze de rollen om: Lize droeg een oversized pak met Gucci-slippers en Tim verscheen in een mantelpakje met hakken, een sjaal en een handtas. De beste outfitkeuze van de avond, en het staat ze nog goed ook!

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder