Bij Pathé kun je binnenkort films kijken in 270 graden op ScreenX zalen

Dit verandert alles

Sitting, Leg, Beauty, Thigh, Human leg, Fashion, Human body, Photography, Model, Black hair,
Unsplash

Naar de bioscoop gaan is toch altijd net iets specialer dan thuis een film kijken. Dat komt door het goede geluid, het enorme scherm en natuurlijk ook de lekkere snacks die je van tevoren kunt halen. Pathé heeft een manier bedacht om de filmervaring in de bioscoop nóg spectaculairder te maken.

Pathé komt met een panoramisch filmdoek

Pathé introduceert ScreenX-zalen. In deze nieuwe zalen hangt een scherm waarop je in 270 graden film kunt kijken. Dat betekent dat de film niet alleen van voren wordt getoond, maar ook op twee zijschermen. "Het verhaal komt daarmee van alle kanten en bezoekers worden helemaal door film omgeven" vertelt Doron Kurz, de Director Commerce van Pathé.

De ScreenX-zaal kan voor het einde van het jaar al in Den-Haag en Amersfoort bezocht worden. Eerder dit jaar kwam de bioscoopketen al met Relax Seats. “Onze bezoekers verwachten van ons als hun favoriete bioscoop dat wij continu blijven innoveren. Dat doen we al met de geavanceerde technologieën IMAX, 4DX en Dolby Cinema. En dat blijven we doen. Met de komst van ScreenX bieden wij het volledige palet aan bijzondere filmervaringen, waardoor bezoekers voor al hun voorkeuren bij Pathé terecht kunnen,” aldus Doron Kurz.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder