Love Island's Thijs over Lisa: "Er is nog geen sprake van 'houden van'"

Thijs is te gast bij Love Check-up

thijs-love-check-up
RTL Boulevard

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Het eerste Love Island-seizoen van Videoland is in volle gang. Kijk maar naar de onverwachte plottwists die er nu al voorbij zijn gekomen. Toen Thijs gescheiden werd van Lisa en plotseling naar huis moest, bijvoorbeeld. De 27-jarige verschijnt nu in de eerste aflevering van Love Check-up, waarin hij meer vertelt over zijn vertrek.

Love Check-up Thijs

RTL Boulevard komt met een vernieuwde Love Check-up, waarbij Kaj van der Ree - die ook de voice-over van het programma is - verschillende afvallers die de Love Island-villa in Gran Canaria moesten verlaten interviewt. Kaj vraagt Thijs over zijn exit, hoe hij over Lisa denkt en over de reacties op zijn verschijning in het programma.

Thijs verlaat Love Island

Even een recap van zijn exit: Thijs en Lisa waren een koppel, totdat nieuwkomer Jamey opeens voor Lisa kiest. De overgebleven vrouwen mogen een man kiezen om een koppel mee te vormen. En de laatste die overblijft is Thijs, die zijn koffers moet pakken en binnen 30 minuten de villa moet verlaten.

Thijs vertelt wat er op dat moment door hem heen ging: “Ik wilde Lisa het liefst spreken, maar we hadden maar kort. Je weet ook niet zo goed wat je moet zeggen. Op dat moment voelde het alsof ik Lisa niet meer ging spreken, voor een hele lange tijd niet.”

Thijs en Lisa van Love Island

Dat Thijs Lisa leuk vindt, is duidelijk (en andersom trouwens ook). Maar of er echt sprake is van verliefdheid of zelfs meer dan dat, betwijfelt de 27-jarige. “Je kent elkaar twee weken. Je kunt moeilijk zeggen: ‘ik hou van je’, want dat is niet zo. Je houdt niet van iemand na twee weken. Je geeft misschien wel om iemand, maar ‘houden van’, daar is nog geen sprake van,” aldus Thijs.

Videoboodschap Lisa

Thijs en Lisa lijken in ieder geval op één lijn te zitten. Hij ontvangt een videoboodschap van Lisa, die een paar dagen na zijn vertrek is opgenomen. “Ik mis je supererg,” begint ze. “We vonden elkaar gewoon heel erg leuk en dat weten we allebei wel. Dus ik hoop dat als ik thuis kom, je nog steeds op me wacht. Dat heb je gezegd, dus daar hou ik je wel aan.”

Er zit dus zeer waarschijnlijk nog wel een staartje aan dit verhaal. Misschien gaat hun romance verder in Nederland. Of misschien doet Thijs een Denzeltje en mag hij terugkeren naar de villa. Thijs is in ieder geval vóór. “Dat zou ik doen, als Lisa erin zit.” Bekijk de hele Love Check-up video hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder