Expeditie Robinson in tweets: Mariana is toch de Mol

Move over Rob Geus, we hebben een nieuwe verdachte

mariana-expeditie-robinson
Expeditie Robinson / Videoland

We zitten officieel halverwege Expeditie Robinson. Je kunt de samensmelting (of beter gezegd: het samensmeltingsdiner) al bijna proeven. Maar voor het zo ver is, moest er nog één immuniteitsproef gestreden worden en was één deelnemer de klos tijdens de Eilandraad.

Twitter over Expeditie Robinson

Je zag het misschien al aankomen: Frank verlaat het programma vrijwillig. Kijkers zijn boos vanwege zijn vertrek. En Hugo ook. Zijn bromance komt immers abrupt ten einde.

Frank geeft dus op. Wat een verloren potentie. Oh what could have been...

Over Rijk gesproken; het jongere broertje van Tim Hofman heeft in twee afleveringen het hart van heel Nederland gestolen.

Makers, gun die jongen iets te eten. Vooral aangezien hij volgende week een proef moet doen tegen de goed gevoede Akwasi en Kim. Die stierenballen tijdens de jaarlijkse eetproef lijken opeens een stuk aangenamer of niet, Rijk?

Laten we het nog even over de immuniteitsproef hebben. Die proef die iedere week onmenselijker wordt. Ik wil Akwasi graag tot held van deze aflevering bestempelen: hij legt het parcours twee keer af, sleept Mariana letterlijk er doorheen en respecteert de keuze van zijn kampleden als hij er (onverdiend!) uit wordt gestemd - like a boss.

We wisten een paar afleveringen geleden al dat Rob Geus de Mol niet is. Inmiddels hebben we een nieuwe hoofdverdachte. I'm talking about you, Mariana. De proef saboteren, voor onrust zorgen in het kamp en de boel belazeren. We hebben je door.

Helaas zien Mariana's kampgenoten de overduidelijke aanwijzingen (eerlijk: er staat nog net geen 'MOL' op haar voorhoofd geschreven) nog niet helemaal. Waarom ondernemen jullie geen actie, Fien, Yvette en Akwasi? Waarom laten jullie Akwasi er zo maar uit stemmen, terwijl een ander keihard loopt te Mollen?

Een andere optie: Akwasi wint het duel en mag direct naar de samensmelting, Rijk wint het volgende duel en mag alsnog strijden voor een plek bij de samensmelting. Mariana bemachtigt geen plek aan de eettafel en moet naar huis. Raad eens wie er dan in hetzelfde vliegtuig zit? Juist ja, Kim. Dat zou wat zijn, hè?

Advertentie - Lees hieronder verder