Love Island's Kelly en Matthy zijn gevraagd voor Temptation Island VIPS

Het koppel is still going strong

matthy-kelly-love-island
Instagram

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Ik ben niet voor niets fan van Temptation Island, Ex On The Beach én Love Island. De deelnemers zijn meer dan eens in meerdere programma's verschenen. Denk maar aan verleiders uit Temptation die plotseling uit het water komen tijdens Ex On The Beach: Double Dutch. Dit keer is er een Love Island-koppel dat een overstap kan maken: ken je Kelly en Matthy uit het vorige seizoen nog? Zij zijn gevraagd voor Temptation Island VIPS.

Kelly en Matthy Love Island

De twee vertellen aan LINDA.meiden dat ze benaderd zijn voor de ultieme relatietest. Of ze interesse hebben om mee te doen met het programma? Kelly's antwoord is duidelijk: "We hebben er allebei voor gekozen om het niet te doen."

Kelly en Matthy gevraagd voor Temptation Island

De reden: "Wij vinden het een programma waaraan je meedoet op het moment dat je relatie niet goed zit," aldus Kelly. "Dus als je twijfels hebt aan elkaar en die test wel kan gebruiken." De realityster vertelt dat zij en Matthy nog steeds happy in love zijn. "Het gaat gewoon supergoed nu en ik zou dat echt voor niks op het spel zetten.” Matthy valt haar bij: "Het past niet bij ons en wij willen het niet,” aldus de dj.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder