HBO komt met een spin-off serie van Grease

Keep talking, oh, keep talking

sandy-danny-grease
Grease

Wie heeft 'm niet gezien, de film die al jaren intens populair is (mede dankzij John Travolta en Olivia Newton John) en waarvan de liedjes nog steeds op feestjes gedraaid worden: Grease! We hebben nog lang niet het laatste gezien van Rydell High. The Hollywood Reporter meldt dat HBO bezig is met een spin-off serie.

Spin-off Grease

De serie speelt zich - net als de originele film - af in de jaren '50. De thema's groepsdruk op de middelbare school en de struggles van pubers en in het leven worden behandeld met een moderne gevoeligheid. De titel van de spin-off is - hoe toepasselijk? - Rydell High. Het gaat om een musical: in de serie worden er bestaande grote nummers uit die tijd gecombineerd met nieuwe originele liedjes.

Cast Rydell High

Nog meer goed nieuws: een paar van de oude personages uit Grease komen terug in Rydell High. Wie er precies verschijnen (Danny? Rizzo? Frenchy?) blijft nog even geheim. Wie de rollen gaan vertolken, is ook nog niet bekend. Wel weten we wie de serie produceert. Dat ligt in de handen van Paramount TV, die eerder al Grease Live verzorgde voor Fox en daarmee 10 Emmy nominaties en 5 awards binnensleepte.

Nu maar hopen dat Grease de serie niet vergelijkbaar is met Grease 2...

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Prequel Grease: Summer Loving

Grease-fans kunnen hun hart ophalen, want er komt nog een film aan. Er komt een prequel van Grease, genaamd Summer Loving. In de prequel komen we eindelijk te weten wat er nu precies gebeurt in de zomer dat Danny en Sandy elkaar ontmoeten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder