Expeditie Robinsons Yvette Broch deed mee aan Hollands Next Top Model

Ze heeft het nog steeds in zich

Abdomen, Sports bra, Navel, Undergarment, Undergarment, Shoulder, Muscle, Grass, Textile, Trunk,
RTL

De 28-jarige Yvette Broch die iedere zondag te zien is in het programma Expeditie Robinson, wordt door de andere kandidaten gezien als een sterke tegenspeelster. De voormalig handbalster heeft een ijzersterke conditie en opgeven? Dat is voor haar geen optie. Dat Yvette een sportvrouw is, dat is duidelijk, maar wie oplettend is heeft haar eerder op televisie gezien.

Yvette Broch in Expeditie Robinson

In 2008 heeft Yvette meegedaan aan Hollands Next TopModel. "Ik wilde schitteren op de catwalk, een topmodel worden als Doutzen Kroes," zei ze tegen de Volkskrant. Yvette schopte het met haar mentaliteit en goede looks behoorlijk ver. Toch won ze het programma niet, Ananda Marchildon ging er met de prijzen vandoor. Yvette heeft na het programma nog een korte periode modellenwerk gedaan, maar tijdens een fotoshoot in Zuid-Afrika kwam ze toch tot de conclusie dat ze niet gelukkig werd van het leven als model. "Het was mijn wereld niet. Ik ging trainen met enkele vriendinnen bij VOC in Amsterdam en zo keerde ik terug in het handbal. Toch zal ook de mode mijn passie blijven." Yvette had de sport zo weer in de vingers en het handballen werd al snel serieus.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Haar rol in het veld als zogenaamde ‘cirkelloper’ was behoorlijk slopend. De cirkelloper heeft één van de belangrijkste taken van het veld en verdedigt het doel. Yvette had haar lengte van 1.85 mee, samen met Kelly Dulfer vormden ze het beste verdedigingsblok ter wereld.

Twee jaar geleden heeft Yvette toch afscheid van sport moeten nemen. Als verdediger moest ze een heleboel klappen opvangen. Yvettes lichaam sputterde tegen en ze zat altijd onder de blauwe plekken. In de zomer van 2018 herstelde ze niet meer, dat was voor haar de druppel. Ze koos voor haar gezondheid en stopte met de sport. Kort voordat het nieuws naar buiten kwam, postte Yvette weer een aantal professionele foto's en leek het alsof ze het modellenwerk weer op op ging pakken. We zagen haar in Heldenmagazine en ze deed een cover voor Juwelier Zwinkels. Yvette lijkt dus weer terug te keren naar de modewereld, You go girl.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder