La Casa De Papel krijgt een vijfde en zesde seizoen

Dat wordt oorlog

Movie, Scene, Art,
La Casa De Papel

De Spaanse hit-serie: La Casa de Papel heeft inmiddels drie succesvolle seizoenen op Netflix staan. Toen het vierde seizoen werd aangekondigd waren fans al door het dolle heen, maar nu blijkt dat er ook een vijfde én een zesde seizoen aan zit te komen, dat wordt bingen...

La Casa De Papel: waar waren we ook alweer? #spoilers

Voor wie La Casa De Papel niet kent of even een reminder nodig heeft: de serie gaat over een groep overvallers die door middel van het plan van ‘El Professor, de Koninklijke Munt van Spanje gaan overvallen. Na een succesvolle beroving zijn de overvallers rijk en op vrije voeten. De droom mocht helaas niet te lang duren, want toen het verliefde stel Ríoen Tokio contact met elkaar opnamen via een traceerbare telefoon, werd Río opgespoord en gevangengenomen.

Het team moest weer bijeenkomen, om met een nieuw plan hun vriend te bevrijden. Dit nieuwe plan had ook een nieuwe overval en dat ging niet zonder gevaar. Aan het einde van seizoen drie wordt het liefje van De Professor, Raquel Murillo aka Lissabon, doodgeschoten, althans, dat denkt hij. De Professor krijgt de schrik van zijn leven en geeft zijn team uit woede de opdracht: “het is oorlog, handel ernaar.” Wat hij niet weet, is dat Raquel niet is geëxecuteerd, maar opgepakt. Het volgende seizoen zal ongetwijfeld gaan over hoe de oorlog zich verder ontplooit.

Dit kunnen we verwachten van seizoenen vijf en zes van La Casa De Papel

De Spaanse media brengen naar buiten dat De Professor en Raquel in het volgende seizoen opnieuw in de hoofdrol te zien zijn. Maar verder is er nog weinig over de aankomende seizoenen bekend. Het wordt in elk geval weer spannend, dat is een ding wat zeker is. Verder is het nog afwachten waar het verhaal naartoe gaat.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder