De finale van Expeditie Robinson is te zien in de bioscoop

Snel, koop je kaarten!

image
RTL / Martijn Van Gelder

Ben jij je viewing-party voor de finale van Expeditie Robinson al aan het plannen? Wacht dan wellicht heel even: hoe vet zou het zijn als je de Robinson-finale in de bioscoop kon zien? Pathé heeft onze gebeden verhoord. Op zondag 15 december wordt de laatste aflevering van Expeditie Robinson op twintig Pathé-locaties in Nederland live vertoond.

Expeditie Robinson in de bioscoop

Tijdens de vertoningen wordt gevierd dat Expeditie Robinson 20 jaar bestaat. Er wordt een speciale gelegenheid van gemaakt: op elk van de twintig locaties wordt de avond gepresenteerd door een oud Expeditie-deelnemer. Ook krijg je bij de vertoning exclusieve beelden te zien van het programma.

De evenementen werden bekend gemaakt in een Instagram-post van Expeditie Robinson. Daarbij vermeldden ze dat de kaartverkoop start na de aflevering die komende zondag (20 oktober) wordt uitgezonden, maar als we op de site van Pathé kijken kun je nu al je kaarten aanschaffen. Wees er dus snel bij!

Expeditie Robinson bioscoopkaarten

De finale zal worden vertoond in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amersfoort, Arnhem, Delft, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Helmond, Maastricht, Nijmegen, Tilburg, Zaandam en Zwolle. Voor de kaartverkoop kun je hier terecht.

      Inmiddels zijn we al aardig op weg in de Expeditie, en strijden de volgende Expeditieleden nog om de winst: Mariana Verkerk, Kelvin Boerma (Kalvijn), Shary-An Nivillac, Fien Vermeulen, Yvette Broch, Eva Cleven, Hugo Kennis, Rijk Hofman, Eva Koreman, Kim Kötter, Akwasi, Tim Coronel en Thomas Berge.

      Advertentie - Lees hieronder verder