Stranger Things-fans vinden nieuwe aanwijzing dat Hopper nog leeft

This is a case for the FBI

jim-hopper-stranger-things
Stranger Things

De grote vraag na Stranger Things seizoen 3 is: leeft Jim Hopper nog? We zagen allemaal in de laatste aflevering van de Netflix-serie hoe deze held zichzelf opofferde om de wereld te redden. Na de slotscène van de desbetreffende aflevering ontstond er echter weer twijfel: een stel Russen in een Russische basis hebben het over 'The American' in een cel. Stranger Things-fans denken (hopen!) dat dit Hopper is. Er is een nieuwe aanwijzing opgedoken die deze theorie ondersteunt.

Theorieën dat Hopper leeft

Stranger Things seizoen 4 is in de maak. Nu is er op Reddit een foto opgedoken van een auto die maar al te bekend is voor Stranger Things-fans. Het gaat om de Chevrolet waarin Hopper reed. Je raadt het al: fans denken dat de auto op de set staat, omdat Jim Hopper nog leeft.

Het is een mogelijkheid. Eerder leek er ook al een aanwijzing te zijn dat Hopper de knal overleefd heeft. Actrice Millie Bobby Brown (die Eleven in de serie speelt) plaatste eerder een foto van haar en David Harbour (oftewel: Hopper) op Instagram.

Op de foto heeft David een behoorlijke baard. Fans denken nu dat hij de baard liet staan voor zijn rol in Stranger Things. Hopper zou zijn gezichtshaar zo veel mogelijk scheren, zodat zijn iconische snor te zien is. Er is maar één reden waarom hij dat niet zou doen: als scheren geen optie is. Wanneer hij gevangen zit in een Russische basis, bijvoorbeeld.

Leeft Hopper nog?

We moeten het wel nog even hebben over de auto: ja, het is een mogelijkheid dat die van Hopper is. Maar het kan ook goed zijn, dat er in seizoen 4 flashbacks verschijnen van de tijd waarin Hopper nog leefde. Een andere logische optie is dat de auto naar de volgende politiechef gaat. Of Hopper nog leeft, blijft nog even een mysterie. Maar we blijven erop hopen...

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder