Jennifer Aniston en Reese Witherspoon spelen iconische scène uit Friends na

Jaren later kennen de twee hun tekst nog steeds

Jennifer Anniston Reese Witherspoon Friends
Friends

Jennifer Aniston en Reese Witherspoon zijn binnenkort te zien in de nieuwe serie The Morning Show, maar het is voor de actrices niet de eerste keer dat ze samen in een serie spelen. Zo acteerden de twee jaren geleden al samen in de serie Friends, waarin Reese Witherspoon een klein rolletje vertolkte als het zusje van Jennifer Anistons personage Rachel Green. Een tijd die de actrices samen maar al te graag herleven.

Jennifer Aniston en Reese Witherspoon in Friends

Op Instagram deelt Reese Witherspoon nu een video van haar en Jennifer Aniston waarin de twee de iconische scène als de zusjes Green naspelen. "Het leukste van werken met Jen is het herleven van mijn favoriete tekst voor Friends", schrijft de actrice bij de video, die door haar fans enthousiast wordt ontvangen.

Iconische scène
Echte Friends-fans zullen zich de scène maar al te goed herinneren, maar voor wie een opfrisser nodig heeft: in de scène krijgen de actrices een discussie over Ross, met wie Jennifer in de serie een knipperlichtrelatie heeft. "You can't have Ross", zegt Jennifer, die overigens ook een opfrisser van haar medespeelster nodig heeft met betrekking tot de tekst. "Can't have?", reageert Reese. "Can't have? The only thing I cannot have is dairy."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

The Morning Show
Jennifer en Reese zijn binnenkort samen te zien in de nieuwe serie The Morning Show, een van de eerste eigen producties van Apple TV+. De serie gaat zoals de naam al doet vermoeden over The Morning Show, een ochtendshow in Amerika. Het leven op de set, met alle bijbehorende struggles, staat centraal.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder