Vier Islanders moeten Love Island verlaten

Die zagen we niet aankomen

love-island
Love Island

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

It's all fun and games
bij Love Island, tot dat niet meer zo is. Gisteren verscheen misschien wel de heftigste aflevering tot nu toe op Videoland. De kijkers hebben gestemd en maar liefst vier (!) Islanders moeten naar huis.

Love Island exit

De kandidaten werden vorige week gevraagd te stemmen op het minst geloofwaardige koppel. Na een stemming blijken er vier koppels in de gevarenzone te zitten: Sha en Jaap, Daniël en Natascha, Jamey en Lisa en Alicia en Nick.

De helft van die Islanders moet de Love Island-villa verlaten. Kijkers thuis mochten stemmen op hun minst favoriete Islanders, die per direct hun spullen moeten pakken en Gran Canaria moeten verlaten. De Islanders werden individueel beoordeeld, ongeacht het koppel waar ze in zaten. Degenen die naar huis moeten, zijn: Sha, Natascha, Jaap en Jamey. Voor hen zit het Love Island-avontuur erop.

De Islanders reageren in shock op het vertrek van de vier. De hele villa is van streek. Daniël - die ternauwernood nog mocht blijven - weet het gebeuren accuraat samen te vatten: “Het is een sombere avond geweest,” aldus de Islander.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder