De officiële trailer van Star Wars: The Rise Of Skywalker is uit

De laatste film uit de Star Wars saga is bijna hier

star-wars-the-rise-of-skywalker
Star Wars: The Rise of Skywalker

Goed nieuws Jedi Masters, Sith Lords en de rest van de Galaxy. De laatste Star Wars film van de nieuwste triologie is bijna hier. Om alvast in de stemming te komen, brengt Disney nu de officiële trailer van The Rise of Skywalker uit.

Trailer The Rise of Skywalker

De nieuwe The Rise of Skywalker-trailer is hier, en dat betekent dat we er eindelijk achter komen wat er gebeurt met Rey (gespeeld door Daisy Ridley) en haar vijand (of is het toch vriend?) Kylo Ren (Adam Driver).

Carrie Fisher in Star Wars

In de trailer zien we hoe Rey en de Rebellen proberen om een einde te maken aan The First Order. Generaal Leia - die in de originele Star Wars triologie nog Prinses Leia was, is ook in dit deel te zien. De actrice Carrie Fisher overleed in 2016, maar regisseur J.J. Abrams vond dat ze deel moest uitmaken van deze films. Daarom heeft hij door middel van Computer Generated Content Carrie's gezicht en stem in de beelden weten te implementeren.

Theorieën over Skywalker

Fans speculeren over de titel van de film: The Rise of Skywalker. Wie is die Skywalker die opnieuw verschijnt? Is dat Luke Skywalker, of misschien Rey (die wellicht de zus van Kylo Ren is)? Of toch de zoon van Leia en Han zelf, die voor de goede kant kiest?

Laatste Star Wars film

The Rise of Skywalker is de laatste film van de Star Wars reeks die in 1977 begon. (Benieuwd welke films er nog meer zijn? Hier zie je alle Star Wars films in chronologische volgorde.) De film verschijnt op 20 december in de bioscoop.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder