Oh no: kun je een Netflix-abonnement binnenkort niet meer delen?

Wij hebben de antwoorden.

netflix-laptop-popcorn-cola
Louisa van Zuilichem

Grote kans dat jij niet de enige bent die op jouw Netflix-account zit. Waarschijnlijk deel je, net als de meeste Netflix-gebruikers je wachtwoord met vrienden of familie om op die manier voordelig te kunnen bingewatchen. Netflix heeft je door. Gregory Peters, Chief Product Officer van Netflix kaartte het probleem deze week aan, wat voor veel paniek zorgde onder account-delers.

Wordt Netflix-accounts delen verboden?

Gregory Peters kaartte het onderwerp aan tijdens de toelichting van de kwartaalcijfers. Hij vertelde dat Netflix op de hoogte is van het feit dat de meeste accounts met meerdere gebruikers gedeeld worden. Netflix zou volgens Peters op zoek gaan naar een consumentvriendelijke oplossing om te zorgen dat ze niet te veel inkomsten mislopen, want je kan je voorstellen dat Netflix een stuk meer geld zou verdienen als iedereen gewoon netjes voor z'n eigen account zou dokken.

Voorlopig gaat er niets veranderen

Nog geen reden tot paniek, want voorlopig gaat er nog niets veranderen. Wij namen contact op met Netflix voor meer duidelijkheid, maar ons werd verzekerd dat we de komende tijd gewoon kunnen blijven delen en er nog geen concrete plannen liggen om het probleem aan te pakken. Log dus lekker in op het account van je tante en zet een van deze nieuwe releases op, zolang het nog kan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder