Love Island UK komt met een speciale winter-editie

Willen we zien!

love-island-uk
Love Island

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Welke Love Island je ook kijkt - Love Island Nederland, Love Island UK of Love Island Australia - het concept is steeds hetzelfde: een groep singles vertoeft in een luxe villa op een tropische bestemming in de hoop liefde te vinden. Er verschijnt binnenkort een nieuwe Love Island, die een geheel andere kant op gaat. In Groot-Brittannië werken ze aan een winter-editie van het programma.

Love Island UK winter-editie

Het winter-seizoen van Love Island verschijnt begin volgend jaar. Als je bij 'winter-editie' denkt aan sneeuw en kou, dan heb je het mis. De deelnemende Islanders worden overgevlogen naar Zuid-Afrika. Er wordt naar verluidt as we speak een villa gebouwd in Kaapstad, zo meldt RTL Boulevard.

Zes weken

In hoeverre de speciale editie van Love Island afwijkt van de normale editie, is nog niet bekend. Wel weten we al dat het seizoen minder lang zal duren. De Islanders blijven maar zes weken in de villa, in plaats van acht weken.

Begindatum Love Island UK winter-editie

De precieze releasedatum van het nieuwe seizoen is nog niet bekend. Er wordt nu gesproken over 8 januari 2020. Dan zouden de afleveringen in de UK te zien zijn. Tot nu toe staan er vijf seizoenen van Love Island UK op Videoland. Grote kans dat de winter-editie ook op de streamingdienst verschijnt, dus. We'll keep you posted.

Love Island UK komt dus met een winter-editie (maar dan in zomerse temperaturen). Videoland, how about een échte winter-editie van Love Island Nederland? Sneeuwpoppen maken, chillen bij het haardvuur en Islanders die zich opwarmen aan elkaar... wij zien dit wel zitten.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

[gallery id='28f3179a-7035-4af4-8a56-0a00a3a1172e' mediaId='' display='list' align='center' size='medium' share='true' expand='' captions='true' suppress-title='false'[/gallery]

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder