Lizzie McGuire's hele familie keert terug voor het nieuwe seizoen!

This is what dreaaaaams are made of

Lizzie McGuire nieuw seizoen
Disney

In augustus meldden we dat er een nieuw seizoen van Lizzie McGuire aan zit te komen. Ja, Hilary Duff keert terug in haar meest iconische rol.

Vandaag maakte Hilary op Instagram bekend dat Lizzie's hele gezin terugkeert voor de reboot! Hallie Todd, Robert Carradine, and Jake Thomas zullen weer te zien zijn als Lizzie's vader en moeder en haar vervelende broertje Matt.

Op de foto is te zien dat ze op de set staan die omgebouwd gaat worden tot Lizzie's huiskamer.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ook Jake Thomas (Matt McGuire) laat op Instagram zien dat ondanks het feit dat hij ouder is geworden, er weinig is veranderd.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Of andere acteurs als Adam Lamberg (Gordo) Lalaine Vergara-Paras (Miranda) of Clayton Snyder (Ethan Craft) ook terug komen is nog niet bekend.

Waar gaat het nieuwe seizoen van Lizzie McGuire over?

Lizzie McGuire ging natuurlijk over het leven en de struggles van een tiener die de middelbare school door probeert te komen. Het moge duidelijk zijn dat de insteek nu wel wat anders gaat worden. Hilary Duff is inmiddels 32 jaar. In de serie zal Lizzie 'rond de dertig' zijn en naar New York zijn verhuisd, waar ze een traineeship heeft als binnenhuisarchitect. Of zij en Gordo eindelijk gelukkig met elkaar zijn geworden? Daar lijkt het niet op. Lizzie zal in het nieuwe seizoen namelijk verloofd met 'een restauranteigenaar'.

Hilary Duff heeft zelf al laten weten dat haar sarcastische geanimeerde alter ego ook terugkeert in de serie, maar in tegenstelling tot Lizzie zelf, is haar animatieversie wél nog maar dertien jaar oud. Interesting.

Wanneer komt het nieuwe seizoen van Lizzie McGuire uit?

De serie wordt geproduceerd voor Disney+, maar wanneer hij uitkomt is nog niet bekend. Op het moment zitten ze midden in de opnames!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder