Deze twee celebs vertolken (gast)rolletje in laatste seizoen Modern Family

Nu kunnen we al helemaal niet meer wachten

Modern Family
Eric McCandlessGetty Images

Het allerlaatste seizoen van Modern Family komt eraan, en ondanks dat we er nog lang niet klaar voor zijn om afscheid te moeten nemen van de dolkomische serie, kunnen we tegelijkertijd niet wachten tot het seizoen op Netflix te zien is. Al helemaal nu we weten dat er twee wel hele bekende namen een (gast)rolletje vertolken in het seizoen.

Nieuwe gezichten in Modern Family

Vooral fans van Friends worden waarschijnlijk warm van dit nieuws, want niemand minder dan Monica – oftewel: Courteney Cox – zal in het laatste seizoen van de populaire serie te zien zijn. Dat onthult de actrice op Instagram. Op het social media platform plaatst ze twee foto's waarop ze te zien is met Modern Family-acteurs Jesse Tyler Ferguson (Mitchell Pritchett in de serie) en Eric Stonestreet (beter bekend als Cameron Tucker in de serie), én oud-voetballer David Beckham, die dus ook een rolletje zal vertolken in het laatste seizoen van de serie.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Laatste seizoen
Enne, nog even over die foto's: wij vermoeden dat de actrice daarmee bíjna – net als Friends-collega Jennifer Aniston – het internet heeft gebroken, want de vier zitten samen in een hot tub, en daarop wordt nogál enthousiast gereageerd door haar fans. Ook David Beckham heeft een foto gedeeld waaruit blijkt dat hij en Courteney Cox in de serie te zien zullen zijn. Op de foto lijken de twee een script door te nemen, en in het bijschrift verklapt David dat de foto op de set van Modern Family werd gemaakt. Welke (gast)rolletjes de twee zullen gaan vertolken, is nog onduidelijk.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder