De beste tweets over Expeditie Robinson: de honger speelt op

Omnomnom

tim-coronel-expeditie-robinson
Expeditie Robinson

Dacht je dat vorige week Expeditie Robinson al juicy was? De aflevering van gisteren was misschien nog wel spannender: er was (weer) een comeback, een duel (met de beroemde eetproef), een immuniteitsproef én een eerste blik op de twee nieuwe eilanden.

Leukste tweets Expeditie Robinson

De eerste immuniteitsproef is een feit. Maar voor het zover is, wacht de kandidaten nog een comeback: Mariana is terug! Daar is niet iedereen (correctie: bijna niemand) even blij mee. Awwwkward.

Vóór Mariana mee mag doen aan de immuniteitsproef, heeft ze Kim verslagen in een duel. Ze wist de cijferpuzzel binnen no time op te lossen. Gek hè, als precies dezelfde rekensom zo ongeveer ieder jaar als proef verschijnt.

Zo kan Mariana de beroemde eetproef mooi ontwijken. Persoonlijk hoop ik dat de proef later in de Expeditie nog terugkomt als immuniteitsproef. De proef is trouwens ook handig voor persoonlijke doeleinden.

Mariana is terug voor wraak. Op Kalvijn, zou je denken. Hij had immers een soort bondje met Mariana en keerde zich tijdens het borden schieten tegen haar. But no, Mariana heeft besloten dat haar fittie met Akwasi is.

Uiteindelijk is het niet Mariana of Akwasi die de eerste immuniteitsproef wint, maar Tim.

En dus mag Tim naar Finalisteneiland, waar Hugo al zit. Hugo ziet iemand aankomen en besluit zijn ananas te verbergen. Honger doet rare dingen met de mens.

[twitter align='center' id='1188719786693451776' username='eevoila']https://twitter.com/eevoila/status/1188719786693451776]

Met Nicolette's stappenteller zit het trouwens wel goed.

Voor de rest is de aflevering the same as usual. Thomas' tanden blinken eruit (letterlijk) en Fien probeert een bondje te smeden.

Advertentie - Lees hieronder verder