Dingen die romantisch lijken in films maar IRL helemaal niet chill zijn

Stuk voor stuk dingen waar alleen Ryan Gosling mee wegkomt

Romantische momenten in films
StudioCanal

Heerlijk wegdromen bij een romantische film, er is niets lekkerder dan dat. Behalve als je een beetje een moraalridder bent en je je doodergert aan alle dingen in films die we romantisch horen te vinden, maar in het echte leven écht helemaal niet chill zijn.

De onderstaande momenten zien we keer op keer in films, maar geloof ons: deze momenten zijn alleen acceptabel als Ryan Gosling/Reynolds of een andere charmante leading man in het spel is.

Iemand die bezet is blíjven najagen

Zoals in Love Actually, op het moment dat Mark (Andrew Lincoln) bij Julia (Keira Knightley) op de stoep staat om haar via wat A2'tjes de liefde te verklaren. Ze is getrouwd! Met je beste vriend! Hoe had je dit precies voor je gezien?

Omdat de hoofdpersoon The One is, is het ineens oké om vreemd te gaan

Zoals allebei de keren dat Emma Stone haar ballerige bluetooth-bellende vriendjes inruilt voor Ryan Gosling in La La Land én Crazy Stupid Love. Dit komt in ontzettend veel films voor. Het huidige vriendje is zó duidelijk geen goede match en de Leading Man is zó veel knapper en romantischer en cooler. We horen te juichen als de Leading Lady voor hem kiest, en dat terwijl ze haar relatie nog niet heeft afgekapt.

Bezitterigheid

Ja, we krijgen het wellicht een beetje warm van Jamie Dornan als Christian Grey, maar het is not cute als hij ontzettend bezitterig wordt over Anastasia (Dakota Johnson). We horen het romantisch te vinden dat hij haar "helemaal voor zichzelf" wil, maar hij is gewoon een onzekere, jaloerse stumperd.

Ruzie maken als voorspel

De twee lovers hebben ruzie, schreeuwen de hele buurt wakker, slaan met deuren. In het heetst van de strijd zoent hij haar. Zodat ze d'r muil effe houdt. In een film lijkt dit altijd te leiden tot de meest gepassioneerde seks, maar dat zou je in het echt eens moeten proberen.

Therapeuten die het met hun patiënten doen

We dromen blijkbaar zó erg van iemand die naar ons luistert, dat we in films de therapeut als een soort sekssymbool zijn gaan zien. In het echt is dit natuurlijk een bizarre, totaal ongezonde en wellicht strafbare verstandhouding.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder