Love Island-koppel Luca en Gabriëlla moeten de villa verlaten

Dit zag niemand aankomen

gabriella-luca-love-island
Love Island

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Love Island gaat niet altijd over rozen. Soms is het spel keihard. Wanneer je naar huis wordt gestuurd, bijvoorbeeld. Gisteren verscheen er een nieuwe aflevering van de Nederlandse realityshow op Videoland, inclusief een verrassende twist. Tot ieders verbazing werd één van de sterkste koppels naar huis gestuurd: Luca en Gabriëlla moeten de villa verlaten.

Love Island verlaten

Love Island is bijna afgelopen, wat betekent dat de finale in zicht is. Monica Geuze komt de villa in - en dan weet je dat het slecht nieuws is - en vertelt de Islanders dat er een herkoppeling plaatsvindt. Ricardo - die niet door de vrouwen wordt gekozen - moet naar huis. Maar hij is niet de enige.

Monica vertelt dat één van de koppels terug naar Nederland moet. Omdat Daniël door de kijkers tot favoriet gekozen is, mag hij kiezen welk koppel de villa moet verlaten. "De keuze is eigenlijk niet te doen,” aldus de Islander. Uiteindelijk kiest hij samen met zijn partner Floor de twee ongelukkigen: Luca en Gabriëlla.

Luca en Gabriëlla Love Island

De twee - en de rest van de villa trouwens ook - zijn in shock. "Ik had het niet zien aankomen,” vertelt Gabriëlla. “We zijn een heel sterk koppel. Misschien… Ik weet gewoon niet zo goed wat ik hierop moet zeggen.” De reden dat Daniël voor dit koppel gekozen heeft, is - beweert hij - dat Gabriëlla en Luca de laatste tijd struggelen.

Gabriëlla denkt dat Daniël vooral tactisch gekozen heeft. Nu een sterk koppel naar huis is, maken Daniël en Floor immers meer kans op de winst. “We waren een heel sterk koppel, ik denk dat het eigenlijk een beetje slim gespeeld is,” aldus Gabriëlla.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder