Guilty pleasure: The Princess Switch krijgt een vervolg op Netflix

Er gaan weinig boven een zoetsappige kerst/royalty-film

The Princess Switch 2
Netflix

Het moge duidelijk zijn dat het Netflix-algoritme werkt. Ze weten inmiddels dondersgoed dat we elke romantische kerstfilm opvreten alsof we een week geen voedsel hebben gezien. Zo hebben we vorig jaar massaal naar The Princess Switch gekeken. Was het goed? Nee. Was het leuk? Ja. En dat is uiteindelijk alles wat telt: Netflix zegent ons met een vervolg. Dit is alles wat je moet weten over de sequel van The Princess Switch.

The Princess Switch: Switched Again

In plaats van gewoon te kiezen voor een simpele 'The Princess Switch 2' hebben de makers besloten dat die titel niet duidelijk genoeg was. Wordt er wel weer geswitchet? How will we know? Wees gerust, de titel laat genoeg los: 'The Princess Switch: Switched Again'.

Waar gaat The Princess Switch 2 over?

Even een opfrisser: aan het eind van de vorige film trouwde Stacy (de taartenbakkende Vanessa Hudgens uit Chicago) met Prince Edward (de film-equivalent van een witte boterham met kaas). Ondertussen heeft Duchess Margaret (de deftige V-Hud uit Montenaro) het gezellig met Stacy's beste vriend, single vader Kevin.

In het vervolg op de prinsessenfilm is Margaret troonopvolger van Montenaro, en haar relatie met Kevin loopt even niet zo lekker. Dan komt er een derde lookalike in het spel. Fiona is een party girl en lijkt - in welk ziek paralel universum speelt dit zich af - ook precies op Vanessa Hudgens. Het zal ook niet. De OG body double Stacy moet de situatie zien te redden.

Wanneer komt The Princess Switch: Switched Again uit?

Er is nog geen officiële releasedatum voor het vervolg op The Princess Switch maar de productie gaat komende maand van start. We vermoeden dus dat we hem volgend jaar rondom de kerst kunnen verwachten. In de tussentijd komt er dit jaar wel een andere kerstfilm met Vanessa Hudgens uit op Netflix, met de naam The Knight Before Christmas. Deze film staat bij Netflix gepland voor een release op 21 november.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder