Daniël en Floor zijn de winnaars van Love Island

Het eerste Videoland-seizoen zit erop

love-island-finalisten
Love Island

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Het zit er weer op: het eerste Videoland-seizoen van Love Island is een feit. De singles hebben zich wekenlang vermaakt in de villa, maar er kunnen maar twee de winnaars zijn. En dat zijn... Daniël en Floor!

Winnaars Love Island

De mensen thuis hebben volop gestemd en Daniël en Floor gaan er met de winst vandoor. Ze hebben niet alleen elkaar gevonden, maar ontvangen ook €25.000 aan prijzengeld. Het koppel - dat pas twee weken bij elkaar is - reageert geschokt op hun winst. "Echt niet normaal dit," aldus Daniël.

Daniël en Floor Love Island

De 20-jarige Daniël hoort bij de eerste groep singles die de Love Island villa binnenkwam. Hij begon zijn avontuur vroeg, maar struggelde in het begin met het vinden van de juiste match. Eerst was hij een koppel met Melody, maar ontdekte al gauw dat hun band alleen vriendschappelijk was. Daarna viel hij voor Natascha, maar dat was niet geheel wederzijds.

Twee weken geleden verscheen Floor plotseling in de villa. Sindsdien zijn de twee een item. "Ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik jou hier heb ontmoet," vertrouwt Floor Daniël toe tijdens de finale-aflevering.

Finale Love Island

Daniël en Floor mogen Love Island dan gewonnen hebben, ze zijn niet de enigen die als winnaars naar huis gaan. Thijs en Lisa wisten de tweede plek te bemachtigen. Ziggy en Victoria staan op nummer drie en Nick en Alicia kregen de laatste plek in de finale.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder