Alles over het jubileumseizoen Wie Is De Mol? 2020

Het 20e seizoen wordt extra speciaal

wie-is-de-mol-kijken
Glamour

We mogen ons al verheugen, want het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? komt er bijna aan. Molloten kunnen - fanatiek als ze zijn - alvast speculeren over de nieuwe afleveringen. Welke BN'ers doen er mee? Wanneer begint WIDM 2020? En wat weten we al allemaal over het nieuwe seizoen? We zetten alle informatie op een rij.

Alle kandidaten van WIDM 2020

Alle tien de BN'ers die meedoen aan het jubileumseizoen zijn inmiddels bekendgemaakt. Dit zijn de kandidaten van WIDM 2020: modeontwerper Claes Iversen, voetballer Nathan Rutjes, presentatrices Leonie ter Braak en Anita Witzier, tv-kok Miljuschka Witzenhausen, cabaretier Johan Goossens, muzikant Rob Dekay, actrice Jaike Belfor, acteur Buddy Vedder en actrice Tina de Bruin.

Wanneer begint WIDM?

De officiële startdatum van WIDM 2020 is op 11 januari 2020. Het programma verschijnt dan iedere zaterdagavond om 20.30 uur op NPO 1.

Trailer

De eerste beelden van seizoen 20 zijn inmiddels verschenen. In de officiële trailer zien we vermoedelijk fragmenten uit de eerste aflevering. Er komen sfeerbeelden van China voorbij, wat impliceert dat het programma zich dit jaar in het Aziatische land afspeelt. Molloten weten als geen ander dat niets is wat het lijkt in dit programma. Of de opnames echt in China plaatsvonden (en op welke locatie dan precies), moeten we nog even afwachten.

Wat te verwachten van Wie Is De Mol?

Het nieuwe seizoen WIDM is een jubileumseizoen: het programma bestaat in 2020 maar liefst 20 jaar. Rik van de Westelaken neemt net als vorig seizoen de presentatie op zich. Wedden dat de makers het dit seizoen extra groots aanpakken? We weten in ieder geval al dat fans zelf ook hun steentje mogen bijdragen. Molloten mogen Molgeld ontwerpen voor het 20e seizoen. De wedstrijd is inmiddels voorbij, maar we moeten nog even afwachten voor we het winnende ontwerp kunnen bewonderen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wie Is De Mol