Alles over het jubileumseizoen Wie Is De Mol? 2020

Het 20e seizoen wordt extra speciaal

wie-is-de-mol-kijken
Glamour

We mogen ons alvast verheugen, want het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? komt er weer bijna aan. Molloten kunnen - fanatiek als ze zijn - alvast speculeren over de nieuwe afleveringen. Welke BN'ers doen er mee? Wanneer begint WIDM 2020? En wat weten we al allemaal over het nieuwe seizoen? We zetten alle informatie op een rij.

Welke BN'ers doen mee aan WIDM?

De kandidaten van WIDM 2020 zijn nog niet officieel bekendgemaakt. Toch hebben we wel al een goed idee van de (semi-)BN'ers die we dit seizoen terugzien in het programma. Kijk naar de social media-accounts van bekende mensen, houd in de gaten hoe actief ze zijn in mei - dan wordt het programma opgenomen - en voilà, je hebt je potentiële kandidaten.

Toprak Yalçiner

Volgens de fansite Tunnelvisie doet Toprak Yalçiner mee aan het programma. De Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice liet ruim twintig dagen niets van zich horen op Instagram.

Lucas van de Meerendonk

Ook Lucas van de Meerendonk is een mogelijk kandidaat. De 33-jarige presentator was in mei een lange tijd afwezig in het NOS Jeugdjournaal en heeft toen niets op social media geplaatst.

Dione de Graaff

Men vermoedt dat Toprak en Lucas in ieder geval moeten strijden tegen presentator Dione de Graaff. Zij miste als verslaggever de belangrijke wielrenwedstrijd Giro d'Italia, die ten tijde van WIDM plaatsvond.

Leonie ter Braak

Leonie ter Braak - weer een presentator, maar dan bij SBS6 en Net5 - is vermoedelijk ook present.

Nathan Rutjes

Dit jaar kan een profvoetballer mogelijk de Mol zijn. Nathan Rutjes voetbalt bij RKSV Groene Ster. Toen de club in mei een kampioenswedstrijd speelde (wat vrij belangrijk is), was Nathan plotseling afwezig.

Ron Boszhard

Ron Boszhard deed twee jaar geleden mee met WIDM, maar moest er - tot groot verdriet van iedereen - al héél snel uit. Molloten vroegen om een herkansing voor de BN'er. Wellicht zijn hun gebeden verhoord. Ron was in mei verdacht stil op social media.

Wanneer begint WIDM?

De officiële startdatum van WIDM 2020 is nog niet bekend. Als we naar de vorige seizoenen kijken, is de kans groot dat het AVROTROS-programma begin januari 2020 op de buis verschijnt.

Wat te verwachten van Wie Is De Mol?

Het nieuwe seizoen WIDM is een jubileumseizoen: het programma bestaat in 2020 maar liefst 20 jaar. Wedden dat de makers het dit seizoen extra groots aanpakken? We weten in ieder geval al dat fans zelf ook hun steentje mogen bijdragen. Molloten mogen Molgeld ontwerpen voor het 20e seizoen. De wedstrijd is inmiddels voorbij, maar we moeten nog even afwachten voor we het winnende ontwerp kunnen bewonderen.

Advertentie - Lees hieronder verder