Pommeline confronteert Fabrizio in nieuwe programma Celebs Gaan Daten

Ze neemt geen blad voor de mond

pommeline-fabrizio-celebs-gaan-daten
VIJF / Celebs Gaan Daten

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Heb je Temptation Island VIPS gekeken, dan heb je de love story (zonder happy end, helaas) van Fabrizio en Pommeline vast wel meegekregen. Ze waren verloofd, besloten hun relatie te testen ("om de cirkel rond te maken"), kwamen thuis - nog steeds verloofd - tot Fabrizio een einde maakte aan de relatie door in het geheim af te spreken met verleidster Julia.

Fabrizio en Pommeline in Celebs Gaan Daten

Dat hun breuk nog steeds hoog zit bij Pommeline (logisch, als je het mij vraagt), wordt duidelijk uit het Vlaamse programma Celebs Gaan Daten. In een voorproefje van de nieuwe realityserie ontmoeten 'Fabri' en Pommeline elkaar nog een keer, op verzoek van de eerste. "Omdat ik vernomen had dat het wat moeilijk ging,” legt Fabrizio uit, meldt Het Laatste Nieuws. "Dat het wat stroever verliep of dat de breuk nog niet voor honderd procent een plaats had gekregen.”

Pommeline over vreemdgaan Fabrizio

Pommeline neemt geen blad voor de mond en vertelt haar ex precies wat haar dwarszit: “Ik ging in mijn ogen ineens van de droomvrouw naar een stuk vuil,” begint ze. “Jij hebt altijd gezegd: heb je het dan niet voelen aankomen? Natuurlijk niet! Drie weken voor je het gedaan hebt, zat je met mij nog bij de weddingplanner, wetende dat je toen al met Julia weet-ik-veel-wat aan het bekokstoven was. Drie weken later krijg ik een puppy van je voor mijn verjaardag, en exact een week later laat je mij gewoon vallen.”

De blondine vertelt dat ze wel door had dat het niet altijd even goed ging in hun relatie. “Maar praat je er toch gewoon over met elkaar? Dan zeg je: kijk, voor mij gaat het niet meer. Maar dan ga je niet mee naar de weddingplanner, dan laat je mij niet eerst nog in die droom geloven om mij daarna alles af te pakken. Dat deed mij gewoon heel veel pijn, Fabri.”

De hele aflevering van Celebs Gaan Daten moet nog in België verschijnen. Of het programma ook in Nederland te zien is, is nog niet duidelijk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder